Perkz flytter til Nordamerika

League of Legends Fans Buding Farvel til Luka "Perkz" Perkovic, en professionel liga af Legends Player fra Kroatien. Han spillede for Cloud9 helt op til hans afgang fra hans hjemland, Kroatien.

Perkz betragtes som en af ​​de mest fremragende League of Legends-spillere. Han er den eneste, der ejer otte europæiske liga champions.

Start hans spilkarriere i 2014 - Perkz sluttede til spillere P1NOY og Hiiva, hvor han konkurrerede på Dreamhack turneringen. Selvom det var hans introduktion til konkurrencedygtig spil, og han sluttede sig til midten af ​​sæsonen, placerede han anden.

Hans talent ville ikke gå ubemærket, da han officielt ville deltage i Gamers2 som et officielt medlem af deres hold. Selvom han spillede 2015-sæsonen med Gamers2, ville han dele måder med holdet på grund af eksamener. Ikke kun efter hans afgang med spillere2, men holdet vil også blive rebranded som G2-esports.

Med deres nye navn er Perkz afgang, ville være kortvarigt, da han ville komme officielt tilbage, og han ville blive et vigtigt medlem af holdet.

han ville samarbejde og lede holdet til flere sejre på forskellige turneringer over hele verden. Perkz ville spille midtbanen og botbanen.

Selvom Perkz ville vinde otte titler, ville G2-sports League of Legends World Champers blive elimineret. November 2020, Perkz og G2 adskilte måder.

Nyheden om Perkz Saddened Mange fans af G2 Esports er afgang; Men ikke længe efter at han forlod holdet, ville Perkz dele nogle spændende nyheder.

farvel europa, hej la

Perkz delte på hans Instagram Feed, at han flyttede til Los Angeles, efter at han modtog sit pas. At dele med sine fans og tilhængere, at han har følt sig deprimeret i betragtning af den globale pandemi og begrænsninger, var han brug for en ny ændring.

Med Perkz bevæger sig til LA i gang, vil det også lade ham være tættere på teammedlemmer Ibrahim Allami, Rober Huang, Jesper Svenningsen og Philippe Laflamme.

En nøgleafspiller i League of Legends European Championship

Han betragtes som en af ​​de bedste spillere i League of Legends European Championships. Selv om der har været lidt bekræftelse, er det rygter, at Perkz skal betales $ 2,7 millioner i de næste tre år.

Perkz Player Profile - en egen liga

Der er meget få spillere, der kan kræve samme mængde færdigheder og berømmelse, som Perkz har opnået i sin gaming karriere. Han dedikeret fem år til G2 esports teamet. Hans liga af legende færdigheder domineret i Europa, især da han spillede som en bot lane.

To år i træk blev Perkz tildelt 1. All-Pro-team under League of Legends European Championship; Men han har fire af dem.

Fresh starter

Med springet fra Europa til Nordamerika er Perkz klar til at starte 2021 frisk med sin støtte fra Cloud9-hold.

Kun tid kan fortælle om Perkz er optegnelser over otte titler i League of Legends European Championship vil blive slået af en kollega konkurrent.