På opdagelse i League of Legends-sæsonen 2023

Hvert år finder Riot Games nye måder at gøre League of Legends sjovere for spillerne, og 2023-opdateringen er ikke anderledes. Med nye og opdaterede genstande, forbedrede kommunikationsværktøjer, ændringer i topbanen og meget mere er der meget at se frem til i 2023-versionen af League.

I denne artikel vil vi udforske nogle af disse ændringer, så du ved, hvad du kan forvente.

 1. Kommunikationsværktøjer

Sandheden er, at League of Legends er et multiplayer-spil, så kommunikation er nøglen. Til det formål har Riot Games foretaget flere forbedringer af de samarbejdsværktøjer, der er tilgængelige for spillerne.

Flere pings og nyt visionshjul

Antallet af pings er blevet fordoblet for at forbedre kommunikationen. Derudover har virksomheden også introduceret et helt nyt ping-hjul, der koncentrerer sig om synet. Spillerne kan nu formidle følgende ved hjælp af det nye synshjul: behovssyn, fjendesyn og ryddet syn.

Afstemningsfunktion

En ny afstemningsfunktion, der fungerer som en overgivelsesafstemning, er nu tilgængelig for spillerne. Du kan nu stemme og præcisere, om du vil acceptere eller afvise et mål.

 1. Forbedringer i junglen

Ved at anskaffe dig et af de nye junglekæledyr kan du undgå farerne ved at rejse alene i junglen. Som spillet skrider frem, vil disse kæledyr gradvist akkumulere "godbidder", hver gang du dræber noget, hvilket vil hjælpe med at få disse jungledyr til at vokse. Når de er modne, vil kæledyrene give deres ejere bonusser, som giver dem adgang til nye egenskaber.

Desuden har Riot Games tilføjet visuelle indikatorer, der viser, hvor langt lejrene kan presses, indtil deres tålmodighed begynder at svigte. Nu behøver du ikke længere at stå på den ideelle pixel for at maksimere dine jungle clears, da afstanden, som lejre kan trækkes, er blevet reduceret.

I 2023-versionen af League of Legends vil du også modtage stianbefalinger baseret på nogle af de mestre, der har vist dygtighed til at navigere i junglen.

 1. Chemtech Drake

Den nye og forbedrede version vil også se Chemtech Drake vende tilbage, som giver spillerne bonusskade, hvis de er under et vist helbredsniveau. Han giver også skjoldstyrke og udholdenhed, når han bliver besejret.

 1. Opdateringer af synssystemet

Riot Games har også foretaget to opdateringer af synssystemet for at gøre spillet mere brugervenligt.

Timere til fjendens afdelinger

Det kan være svært at holde styr på alle de wards, der bliver tilføjet til kortet, og det kan være endnu sværere at dele den information effektivt med de andre spillere. Forestil dig, at du pinger en fjendtlig afdeling, som du har set. I så fald viser timeren for fjendens afdeling i 2023-opdateringen, indtil afdelingen udløber eller bliver fjernet.

Det er nu nemmere at spore allierede afdelinger

Selvom der findes måder, hvorpå man kan se, hvor mange wards man har udplaceret, er der ikke nogen hurtig måde at finde ud af, hvilke wards der er ved at udløbe, udover at man møjsommeligt skal gennemgå alle de wards, der er blevet udplaceret. Der vises nu ny afdelingsgrafik, når afdelinger nærmer sig udløb.

 1. Opdaterede og nye genstande

En League of Legends-opdatering ville simpelthen ikke være komplet uden et par nye og opdaterede genstande. Her er en liste over de 12 genstande, som Riot Games har implementeret i 2023-versionen:

 • Strålende dyd
 • Abyssal Mask
 • Goliaths opstandelse
 • Æoners katalysator
 • Tidsaldrenes stav
 • Sunfire Aegis
 • Isfødt handske
 • Shojins spyd
 • Icathias udholdenhed
 • Æoners katalysator
 • Randuins Omen
 • Turbo Chemtank

 1. Anbefalinger til evner og udstyr

Spillere vil nu have adgang til besværgelser i champ select og anbefalede rune-sider. De vil også kunne se, hvilke nye evner der vil blive rangeret på forskellige niveauer efter de seneste opdateringer.

 1. Ændringer af baner

Derudover har Riot Games foretaget nogle ændringer for at fremskynde skalering og leveling af top laners i forhold til mid og bot. Følgende ændringer gælder:

 • Duo Lane-oplevelse: Minions giver duo lanes en 22 procent ekstra erfaringsmultiplikator.
 • Solo Lane Experience: Minions giver solobaner en erfaringsmultiplikator på 95 procent.

De sidste tanker

Fra forbedrede kommunikationsværktøjer til opdaterede genstande er der mange nye League of Legends-ændringer at se frem til i 2023. Hvis du gerne vil vide mere, kan du tjekke vores patch notes eller læse om vigtigheden af patches i League of Legends.

Hvis du har brug for at booste League of Legends, er du dækket ind hos os! Tjek BoostRoyal-funktionerne her, og få en konkurrencefordel, så du kan få mest muligt ud af 2023-opdateringerne.