Nye spil af Riot Games

Er du klar til at starte 2021 med en Slew af nye og opdaterede spil af Riot?

Selvom 2020 var et forsøgsår, og en, der resulterede i nogle dårlige press, ryger Riot Games med deres nye spil, opdateringer og karakter introduktioner.

Her er nogle af de spændende og kommende spil af Riot, at spillerne kan forvente!

Fates: Festival of Beasts

Fans og spillere af teamfight taktik har noget at se frem til dette år med lanceringen af ​​ teamfight taktik - festival af bests .

Hvad kan spillerne forvente af fates: festival af dyr ?

Den første ting kan bemærke, at nogle tegn vil blive mangler fra lineup og erstattet med nye champions. Andre ting, som spillerne skal se med denne lancering, er afgang af skumring, måneskin og jæger, som var hæfteklammer i spillet.

ruinering

Legends League har sparket af 2021 med en trailer til ruinering, som også introducerede verden til den nyeste mester til at deltage i League of Legends Roster, Viego.

Ruinerings backstory og hvorfor det forårsager ret røre til League of Legends fans siges at samle nogle af spilets mest onde væsner - alle fra Kalista, Thresh, Hecarim og den mest forventede, Viego og frigjort dem ind i universet.

Legends of runteerra

I starten lanceret i 2020 får legender fra Runeterra en opgradering. Dette digitalt baserede kortindsamlingsspil har tegn, der stammer fra League of Legends Games. Ligesom League of Legends, er den tilgængelig på forskellige platforme. Det er gratis at spille også.

Opdateringerne til Legends of Runeterra introducerer en co-op vs ai parring i lab-tilstand, samt et par kortopdateringer.

Andre opdateringer, som spillerne kan se frem til at inkludere den personlige tilpasning af nogle af tegnene, hvilket altid har været en højdepunkt for de dedikerede fans af Legends of Runeterra.

Wild rift

2021 vil være et stort år for Wild Rift - som det vil se en flok forsøg i økosystemet, der testes ved forskellige åbne konkurrencer.

Den mest mærkbare ændring, som Wild Rift fans skal opleve, er oprettelsen af ​​Wild Rift Essports Ecosystem, som er Riot Games 'Forsøg på at tage spillet og platformen til næste niveau.

2021 er et riotår

Dette år viser sig at være et vellykket og spændende år for riot-spil. Med mange af deres spil, der modtager nye patchwork, nye tegn og miljøer, der bliver sat til testen, har Riot Games faktisk startet af året med et bang.

Med Teaser til Ruiny og UNveiling af forskellige miljøer, der er sikker på at give utallige timer med underholdning og udforske til spillere, har Riot Game sørget for at fortsætte med at give det bedste af de bedste for deres spillere.


League of Legends-spillere kan forvente 2021 til deres år, med riot-spil fortsætter med at angive ændringer og ændringer af League of Legends franchise og serien.