Ny Valorant Agent: Deadye lækket

Lækage sker i hvert spil, film eller tv-show. Fans elsker at få dem til at lave forudsigelser om, hvad der venter dem i de følgende måneder. Valorant er ikke en undtagelse til det. Riot Games udgav en trailer, der viser de nye ting, der kommer i Valorants næste sæson.

Denne video viste mange ting, herunder Battle Pass indhold, nye kort og en ny agents stemme. Der er mange ting at vide om denne lækage. Husk dog, at alt på denne side er baseret på samfundsteorier og nogle ting, der er sagt af Riot Games-udviklere.

Lækage

Muligheden for at få en ny agent var lækket måneder siden. Der var dog ikke en masse oplysninger om den pågældende agent. Vi vidste dog hans navn. Deadye.

Alle var begejstret for denne agent, men oprør sagde ikke noget om ham.

Efter nogen tid fik vi at vide mere om Deadye. Den nye Valorant Trailer indeholder hans stemme, hvilket fører os til at tro, at han er fransk. Det skyldes hans franske accent på alle valorantregioner bortset fra Spanien-oversættelsen. RIOT har nu sagt nogle ting om Deadye, også.

Vi ved, at mange af jer har bedt om det, så ja, han er en sentinel. Alle spekulerede på, hvornår vi ville få en ny sentinel agent i spillet. Heldigvis bekræftede Riot allerede, at Deadye er en af ​​dem, sammen med andre vigtige oplysninger for at forstå, hvordan agenten kan arbejde i fremtiden.

design

Deadye's design er elegant og klassisk. Han bærer en skjorte, et slips og briller. Denne nye agent synes at være fokuseret på et og kun ét mål: dræber sine mål. Vi ledes til at tro, at han gør det fra en afstand på grund af den lange snigskytter i hans design.

evner

Der er ingen bekræftede evner til Deadye hidtil. Men der er mange teorier om denne sag. Det er på grund af nogle ting, der blev afsløret af Riot Games, når de bliver spurgt om Deadye. Virksomheden gav os også mere information, når man talte om den næste Valorant Season og patches.

Han bringer flere ting til bordet.

Riot sagde, at Deadye er en agent, der fokuserer på at lave mekaniske udstillinger til koblingskampe i de sværeste situationer. De sagde også, at de ønsker at tilføje mere krydderi til denne agents blanding ved at få ham til at stole på hans gunplay evne til at gøre disse outplays, hvilket betyder at bruge denne agent måske ikke være let overhovedet.

Baseret på, at mange valorant spillere har lavet teorier om, hvad agentens evner kan være. Uanset at være en Sentinel, er det næsten sikker på nogle fans, som Deadye skal tilbyde noget værktøj til sit hold som andre controllere gør.

Nogle teorier siger, at han måske har fælder eller en evne til at blive usynlig. Andre tror, ​​at deadyes evner kan fokusere på at dræbe fjender og skyde skud fra en sikker afstand uden at savne eller blive skudt.

Konklusion - Hvad kan man forvente fra Deadeye

Der er ikke noget mere interessant end at få flere ting at gøre spillet friskere. Dette ændrer fuldstændig meta i professionel gaming og lav-Elos.

Uanset om du ønsker at lave nye teorier og analyser at opdage Deadeye evner eller at vente på Riot Games at frigive alt, kan du forvente denne agent til at være en komplet succes.

Det bedste Valorant øge tjeneste er nu tilgængelig på BoostRoyal!