New League of Legends Champion: Rell

Legends League er en gratis til-play Moba med et stort følgende. Spillet har en bred vifte af tegn, såsom skummere og mestere. Der er mere end 140 champions for dig at vælge imellem. Denne omfattende karakterliste sikrer, at du kan finde et tegn perfekt til din PlayStyle. Sorten på tilbud med alle disse tegn er perfekt, når man overvejer karakteren af ​​spillet. Der er tegn, der passer til mere aggressive spillere såvel som dem, der er designet til at understøtte spillere. For nylig er der tilføjet en ny karakter til denne liste, og karakteren går af navnet Rell.

Rell er en mørk støtte karakter, der også abonnerer på tankklassen. Karakteren ligner braum, der sker for at være den sidste tankstøtte karakter i League of Legends. I modsætning til Braum er Rell designet til at have en mørk fortid og personlighed. Disse træk kombineret med et metalbøjningskoncept, danner kernefunktionerne i den nye mester.

Rell Hails fra området Runeterra, kendt som Noxus. NOxus er et land med inklusivitet, mulighed og tolerance for dem, der er villige til at fjerne etik i søgen efter magt. Den sorte rose kører skjult operationer i NOxus. Disse aristokrater bruger dæmonopkald, genoplivning og styring af døde guder, void magi og sidst men ikke mindst, sigil magi, som ripper magi fra levende ting og tvinger det til noget andet. Udviklerne fokuserede på denne mørke side af Noxus, når du definerer Rells mørke fortid.

Rell udviklede den sjældne evne af ferromancy, ellers klassificeret som metalbøjning. Hun udformede sin rustning ved hjælp af denne evne. Hendes ferromancy virker som et magnetfelt, der påvirker metal i jorden eller ethvert metal, der rører eller kommer tæt på hende. Hun kan ikke bruge denne evne til at påvirke metal fra hundredvis af meter væk, selvom.

Fordi Rell skal være tæt på at påvirke sine modstandere, er hun designet til at være en tank. Det betyder, at hun kan absorbere en masse skader, mens de udfører hendes evner. Karakteren har også en steed, som hun kan køre i kamp eller gøre væk med og skifte ind i sin tankform. Hun er imidlertid meget langsommere, når den i sin tank form, end når hun er i hendes monterede ridderform.

Alt i betragtning, Rell er en velkommen tilføjelse til roster af tegn, der er tilgængelige i League of Legends, og der er ingen tvivl om, at spillere i spillet ikke vil være i stand til at hjælpe med at blive forelsket i sin backstory såvel som ny mekanik, hun introducerer til spillet.