Na lcs roster ændringer i sæson 11

E-sports verden er blevet mere konkurrencedygtig gennem årene. Med stigningen i konkurrenceevnen underskriver teams og organisationer og ændrer spillere i håb om at forbedre og forhåbentlig vindende titler. League of Legends Roster ændrer hver sæson, med nogle store navne, der bevæger sig rundt om hvert år. Nogle af disse ændringer opstår mellem rivaliserende hold, der tilføjer noget drama til bevægelserne. Her er nogle af NA LCS rosters 'største ændringer før starten af ​​de 11 th sæson.

Nogle af de ændringer, der skal foretages, har så stor indflydelse, at de kan hjælpe hold, der ikke engang anses for at være contenders vinde mesterskaber. Disse fem ændringer er de største ændringer i Na Roster.

Den første ændring er den for Eric "lakrids" ritchie. Han har flyttet fra Cloud9 til FlyQuest. Dette skridt kommer som et chok for mange, da Cloud9 konsekvent har lavet playoffs for hvert år, hvilken lakrids har været på holdet. Han håber at hjælpe organisationen med at nå sine anden LCS-finaler.

Næste har vi Lucas "Santorin" Tao Kilmer Larsen, der har ændret hold fra FlyQuest til teamvæske. DANANE ændrede den organisation, han repræsenterede på grund af at han ikke var en fan af ideen om at spille sammen med rookies. Han sluttede sig til holdvæske, hvis medlemmer deler mere end 30 års LCS-oplevelse.

Luka "Perkz" Perkovic har flyttet fra G2 til Cloud9. Perkz forlader G2 har en alvorlig indvirkning på EU. Hans sammenføjning til NA-siden giver Cloud9 den bedst mulige chance for at sikre en sejr hos verdener. Perkz anses for at være den bedste Mid-laner i historien, og hans erhvervelse er absolut en stor ændring, der skal tages hensyn til.

Den næste ændring er Heo "Huni" Seung-Hoon. Koreanen har sluttet sig til en af ​​NAs mest værdifulde organisationer, TSM. Han er en utrolig øverste laner, og hvis han formår at overgå sprogbarrieren med sine holdkammerater, vil de være seriøse contenders for et mesterskab.

Endelig har vi bevægelsen af ​​Søren "Bjergsen" Bjerg. Han kommer ud af pensionering for at være hovedtræneren af ​​TSM. Bjergsen transporterede TSM til syv mesterskaber næsten enkeltstående, og enhver organisation ville byde velkommen til sin ekspertise.

Disse er nogle af de mest effektive ændringer i NA LCS Roster. Vi ser frem til at se, hvordan disse ændringer påvirker deres respektive organisationer og forhåbentlig resulterer i nogle sejre for franchiserne.