Modeller til Yone

Yone er en udfordrende antagonist i LoL, og spillerne ønsker ofte at besejre ham, men ved ikke hvordan. Denne artikel indeholder, hvad du bør vide for at dræbe ham og sikre, at han ikke slipper af med dit hold!

 

Kalm ned

 

Det er enormt almindeligt at blive for aggressiv, når du står over for Yone i lane. Du bør dog tage en dyb indånding og tage tingene langsomt, ellers får du måske ikke de resultater, du ønsker.

 

Yone har en masse tricks i ærmet, for eksempel kan han teleportere sig til sin oprindelige kastesteder. Derfor bør du aldrig forsøge at tvinge tingene. 

 

For at dræbe ham skal du vente, indtil han aktiverer sin E-færdighed, gøre noget skade og vente igen (ca. fem sekunder). Du kan måske ødelægge ham, når han går tilbage til sin oprindelige placering.

 

Byg dit forsvar op

 

Hvis du ønsker at reducere Yone’s skade i holdkampe, skal du opbygge dit forsvar. Med andre ord skal du købe defensive genstande for at sikre, at Yone ikke skader dig så meget.

 

Med hensyn til nettoformuen kan Yone måske komme foran dig. Det er dog ingen grund til at fortvivle – du skal blot prioritere din rustning frem for alt andet.

 

Vælg dine mestre

 

Champions med crowd control har normalt en fordel over Yone, hvorfor det er afgørende at vælge den bedste karakter.

 

Hvis du vælger en mester med crowd control, vil Yone sandsynligvis få problemer med at forsøge at komme ind og ud af sammenstødet og udføre aggressive spil.

 

Nu skal du dog også huske, at Yone er enormt hurtig. Derfor skal du vælge mestre med letlandende crowd control-evner.

 

Don’t Group on Clashes

 

Af alle League of Legends-karakterer har Yone en af de stærkeste ultimates. Med crowd control-effekter og blandede skader skal du vide, hvordan dit hold skal agere, hvis du ikke vil have, at alle bliver dræbt.

 

Overordnet set skal dit hold overveje, at Yone aldrig må låse dem fast. Hvis han gør det, er du’sandsynligvis død.

 

Der er dog en måde at undgå dette på. Dit hold skal sørge for, at de’ikke er for tæt på, når de’kæmper. Hvis han således bruger sin ult, kan du måske have plads nok til at løbe væk.

 

På samme tid skal du undgå at være i chokepoints. Nogle eksempler på dette er dragonlejren, inde i Baron’s pit og junglelejrene. At være på disse steder betyder, at Yone kan bruge sin ultimate og slippe af med hele dit hold med crowd control. 

 

Gør brug af Rage Advantage

 

Det sidste trin i denne guide er at bruge rage advantage, da det giver dig nogle fordele i nærkampene. 

 

Hvis du pludselig står med en vred Yone, så prøv at udnytte det og tvinge ham ned i din lane. Dette burde forsinke hans genstande og give dig en masse plads til at krydse mål, mens han’er offline.

 

Til indpakning

 

Det kan være enormt udfordrende for nogle spillere at møde Yone, men der er nogle strategier, som du kan bruge til at besejre ham. Nu hvor du kender nogle få, så prøv dem af!

 

Hvis du ønsker at maksimere dine champion masteries, skal du ikke lede længere!

 

Er du sikker på din evne til at vinde lane nu? Tilmeld dig det næste sammenstød med et hold boostere ved din side!