Mestring af den nye agent i Valorant

Hvis du spillede Valorant i begyndelsen af 2022, ville du kunne huske Deadeyes lækage. For ikke så længe siden så vi noget lignende med vores nyeste agent, som overraskende nok har et påfaldende ens navn.

Som altid vil folk gerne lege med det nye legetøj, og den bedste måde at komme foran på er at starte tidligt. Hvem er den nye agent, og hvad kan du gøre for at opnå mesterskab? Lad os tage et kig på det!

Hvem er Agent 23?

Med Twitter-udgivelsen begyndte forskellige indholdsskabere i Valorant-rummet at spekulere i, hvordan den nye agent ville se ud, og det faktum, at man forventede en Sentinel. Det ser ud til, at nogle af forudsigelserne ikke var helt ved siden af!

Med det siger vi: Mød Deadlock! Nordmanden er den femte Sentinel, og hun kommer i en interessant episode, da der også er interessante tilføjelser, såsom den nye Team Deathmatch-tilstand, komplet med tre brugerdefinerede kort.

I sin stil bruger hun banebrydende nanotråde, som giver sikkerhed på slagmarken.

Deadlocks evner

For det første er der GravNet-granaten, som, når den lander, detonerer og tvinger alle fjender inden for eksplosionsradius til både at bevæge sig langsomt og sidde på hug.

Hendes soniske sensor er den næste, og når den er udløst, vil den overvåge et område for eventuelle fjender, der laver lyde. Hvis der er fodtrin, våbenild eller anden støj af betydning, vil sensoren give området en hjernerystelse.

Barrier Mesh er den næste på listen, og når den er landet, vil den generere barrierer fra udgangspunktet og blokere bevægelsen for enhver figur, der er fanget indeni.

Endelig er der Annihilation, som starter med, at man udstyrer sig med en Nanowire Accelerator. Når den affyres, udløses en puls af nanotråde, som fanger den første fjende, der kommer i kontakt med den. Fjenden vil så blive indkapslet og rullet langs en nanotrådsbane.

Kokonen kan ødelægges, så fjendens teammedlemmer kan befri dem fra den. Det vil de helt sikkert gerne gøre, for hvis kokonen når enden af sin bane, vil alle, der er fanget i den, dø med det samme.

At spille en Sentinel

Hvis du er ny i Valorant, kan Deadlock være den første agent, du vælger at låse op. Hvis du har været med på turen, får du stadig en ny Sentinel-mulighed, og at mestre at spille hende betyder at forstå rollen som en Sentinel og hvordan hendes evner sætter et spin på tingene.

Det er nok et godt tidspunkt for os at sige, at hvis du ikke er til at spille passivt, er Sentinels ikke noget for dig. Det er meningen, at disse agenter skal låse steder ned for deres holdkammerater.

Angreb

Selvom du kan blive fristet til at spille aggressivt i ny og næ, er det ikke noget, du skal tænke på som Sentinel-spiller. Du skal forsvare flankerne og være opmærksom på backstabbers.

Deadlocks Sonic Sensor vil være afgørende her, da den bogstaveligt talt er beregnet til at reagere på ting, som din modstander næsten altid er nødt til at gøre bare for at bevæge sig rundt eller angribe.

På samme måde er det vigtigt at fange dine modstandere, uanset om du bremser dem med din GravNet-granat, forhindrer deres bevægelse og gør dem sårbare med dit Barrier Mesh eller låser dem fast i en kokon med Annihilation.

Forsvar

Det meste af det, du laver i angrebet, er opsætning, og det er dine holdkammerater, der gør rent bord. Men som du kan forestille dig, er det i defensiven, at en Sentinel brillerer.

Disse agenter kan ofte overse hele områder alene. Dit job her er enkelt, og hvad du ville forvente. Du skal placere fælder og dække vinkler og åbninger. Ikke alene skal du vide, hvornår dine modstandere forsøger at presse på, men du skal også overraske dem og forhindre dem i at gøre det så meget som muligt - begge dele er Deadlock fremragende til.

Hvis du gør dette, kan dit hold nemt rotere til en fair kamp, og du kan endda tippe tingene til din fordel på denne måde.

De sidste detaljer

Introduktionen af Deadlock til spillet giver nogle spændende udsigter, især for de spillere, der udmærker sig i støttende roller. For at forstå, hvordan du bedst udnytter hendes evner i angreb og forsvar, er du selvfølgelig nødt til at begynde at øve dig nu!