LS' koreanske konti forbudt: Et dybt dyk

Nick "LS" De Cesare, en populær figur i League of Legends-fællesskabet, har for nylig været udsat for en række bans, der har efterladt både fans og kritikere forundrede. Ikke alene er han blevet bannet to gange på Twitch, men han har også fået fem af sine konti suspenderet i Korea. Denne artikel har til formål at kaste lys over disse hændelser og de implikationer, de har for LS og det bredere gaming-fællesskab.

De koreanske kontoforbud

LS afslørede for nylig, at tre af hans konti var blevet bannet i Korea. Forbuddet var i første omgang forvirrende for ham, da den første konto, der blev forbudt, var xyzls4, som ikke havde brugt nogen map-skin-ændringer. Riot Korea præciserede dog senere, at forbuddene skyldtes brugen af brugerdefinerede map-skins, som er imod deres regler.

LS's svar

I en udtalelse erkendte LS sin fejl og sagde, at han havde antaget, at reglerne for brugerdefinerede skins var de samme på tværs af forskellige regioner. Han udtrykte håb om, at hans konti xyzls3 og xyzls4 ville blive unbanned, da de ikke havde brugt nogen custom skins.

Riot Koreas strenge regler

LS påpegede, at Riot Korea har strengere regler sammenlignet med Riot EU/NA, når det kommer til custom skins. Det understreger, hvor vigtigt det er at forstå de regionale forskelle i regler og bestemmelser for gaming.

Twitch-forbuddene

LS har også været udsat for suspensioner på Twitch, senest for at have set en LEC-udsendelse live, hvilket førte til en DMCA-strejke. I 2018 blev han bannet på grund af racistisk spam i sin Twitch-chat under live rundowns. Begge hændelser udløste debatter om platformens ansvar og indholdets rettigheder.

LS's syn på Twitch-forbud

Efter hvert Twitch-forbud gik LS på de sociale medier for at afklare situationen. I 2018 udtrykte han forvirring og skuffelse og sagde, at han ikke var sikker på, hvad han skulle mene om forbuddet. I modsætning hertil blev det seneste Twitch-forbud ophævet inden for en time, så han kunne genoptage sin live-visning af LEC-slutspillet.

Er du nysgerrig efter at vide mere? Tjek vores artikel, hvor vi diskuterer det uventede ban af Jankos, som senere er blevet unbanned!

Konklusion

LS's mange bans tjener som en advarsel for både gamere og streamere. De understreger behovet for en grundig forståelse af platformens og de regionale regler for at undgå utilsigtede overtrædelser. Når LS navigerer i disse udfordringer, giver hans erfaringer værdifulde lektioner om kompleksiteten i online gaming og indholdsskabelse.