LoL Coaching vs. Elo Boosting: Valg af den bedste vej

Introduktion

I takt med at den konkurrencedygtige ligascene fortsætter med at blomstre, søger flere og flere spillere efter måder at forbedre deres færdigheder og opnå højere placeringer på. To populære metoder til at opnå dette er at benytte sig af coaching og boosting-tjenester.

Selv om begge metoder lover at hjælpe dig med at gøre fremskridt i spillet, er deres metoder og resultater forskellige. I dette blogindlæg vil vi tage et kig på følgende:

 • Et dybdegående kig på begge tjenester.
 • Sammenligning af deres fordele og ulemper.
 • Give eksempler på, hvordan de hver især kan påvirke dit gameplay.

Hvad er League of Legends Coaching?

League of Legends coaching er, når en erfaren spiller, ofte med en høj rang eller professionel baggrund, tilbyder vejledning og mentorskab til en mindre erfaren spiller. Målet er at hjælpe eleverne med at forbedre deres gameplay gennem personlig feedback, strategisk rådgivning og udvikling af færdigheder.

Fordele ved coaching:

 1. Personaliseret tilgang: En coach vil fokusere på dine styrker og svagheder og give dig tilpasset vejledning og forslag til at forbedre dit spil. Denne personlige tilgang sikrer, at du arbejder på de områder, der er mest relevante for din udvikling.
 2. Forbedring på lang sigt: League-coaching fokuserer på at lære dig de færdigheder, der er nødvendige for at blive en bedre spiller, i stedet for blot at hjælpe dig med at opnå en højere rang. Derfor er der større sandsynlighed for, at de forbedringer, du foretager under vejledning af en træner, vil blive hængende i dig på lang sigt.
 3. Selvtillid og tankegang: En god træner kan hjælpe dig med at udvikle et mere vitalt mentalt spil ved at indgyde dig selvtillid og et væksttankegang. Det kan føre til bedre beslutningstagning og øget modstandsdygtighed i situationer med højt pres.
 4. Uddybende viden om spillet: Coaches har ofte en omfattende viden om spilmekanikker, strategier og mesterspecifikke tips, som kan give værdifuld indsigt og hjælpe dig med at udvide din forståelse af spillet.

Ulemper ved coaching:

 1. Tidsinvestering: Coaching kræver en betydelig tidsindsats, da du skal deltage i sessioner, øve de færdigheder, du har lært, og anvende den feedback, du har modtaget.
 2. Omkostninger: Coaching af høj kvalitet kan være dyrt, hvilket gør dem utilgængelige for nogle spillere. Det kan dog betale sig at investere i en god træner i det lange løb, hvis det forbedrer dit spil betydeligt.

Hvad er League of Legends Boosting?

Boosting er en service, hvor en meget dygtig spiller spiller på din konto og hjælper dig med at opnå en højere rang. Det sker ofte mod betaling, hvor boosteren spiller et bestemt antal spil eller indtil et bestemt niveau er nået. Selv om vi måske er forudindtagede, mener vi, at vores boosting-firma er det bedste i verden!

Fordele ved boosting:

 1. Hurtige resultater: Boosting kan øge din rang, så du får adgang til gameplay og belønninger på højere niveauer. Det kan være særligt attraktivt for spillere, der har brug for mere tid eller har brug for mere tid til at gøre fremskridt i spillet.
 2. Læring ved at observere: Når du ser en booster spille på din konto, kan du få værdifuld indsigt i deres strategier og beslutningstagning, som du derefter kan anvende i dit gameplay.

Ulemper ved boosting:

 1. Midlertidige fordele: Boosting kan hjælpe dig med at opnå en højere rang, men det vil ikke nødvendigvis gøre dig til en bedre spiller. Når boosteren holder op med at spille på din konto, kan du få brug for hjælp til at bevare din rang.
 2. Finansielle omkostninger: Boosting-tjenester kan være dyre, og fordelene er ofte kortvarige for nogle spillere. På grund af dette kan det nogle gange være en mindre omkostningseffektiv løsning end coaching, som håber at give forbedringer på lang sigt.

Eksempler på begge dele:

Antag, at en spiller sidder fast i sølvrang og ønsker at nå guld. Han prøver coaching og boosting-tjenester for at se, hvad der vil hjælpe ham med at nå sit mål.

Først hyrer spilleren en coach, som hjælper ham med at identificere sine svagheder, f.eks. dårlig kortopmærksomhed og dårlig beslutningstagning under holdkampe. Træneren giver dem personlige strategier til at overvinde disse problemer og sætter specifikke mål for forbedring.

I løbet af flere måneder arbejder de flittigt for at anvende feedbacken og øve de lærte færdigheder. Resultatet er, at deres gameplay forbedres, og de stiger gradvist i graderne og når til sidst guld.

Derefter beslutter spilleren sig for at prøve en boosting-tjeneste. En booster spiller på deres konto og opnår hurtigt en Gold-rang. Selv om dette er et øjeblikkeligt og synligt resultat, bemærker de, at de stadig kæmper med visse aspekter af spillet, når de spiller selvstændigt.

I dette eksempel gav coaching spilleren langsigtede forbedringer og redskaberne til at avancere selvstændigt gennem rækkerne. Boosting gav derimod en hurtig løsning uden fokus på meget individuel forbedring.

For spillere, der søger det bedste fra begge verdener, kan duo queue boosting med coaching være et perfekt match.

Hvad er bedst for dig?

Når du skal beslutte dig mellem League of Legends coaching- og boosting-tjenester, er det vigtigt at overveje dine mål og prioriteter. Coaching er en mere bæredygtig mulighed, der giver langsigtede forbedringer gennem personlig vejledning og udvikling af færdigheder. Boosting giver hurtige resultater, men er ofte midlertidigt, bortset fra duo queue boosting nogle gange.

Valget er dit, men husk, at ægte vækst kommer indefra, og at sejren ligger i at blive en bedre spiller, uanset om det er ved boosting eller coaching!