Liste over dyr fra Wild Rift

Det kan være meget sjovt at spille Wild Rift, hvis du ved, hvordan du skal vælge din mester. Denne artikel giver dig alt det, du har brug for at vide om emnet.

Hvad er det?

Hvis du er i spilverdenen, har du måske allerede hørt om League of Legends: Wild Rift. Dette videospil er et online multiplayer-arena spil, og det er efterfølgeren til det velkendte League of Legends, som udkom i 2009.

I League of Legends: Wild Rift er en af de vigtigste dele af spillet at vælge den rigtige mester. Dette spil handler om, at spillerne påtager sig rollen som en uforudsigelig "summoner", der styrer den nævnte champion, og derfor er det vigtigt at vælge den bedste.

Da det er afgørende at vælge den perfekte champion, når du spiller LoL: Wild Rift, kan en tier-liste måske give dig mulighed for at vide, hvad du har brug for, før du beslutter dig.

Wild Rift tier-listen indeholder alle champions i spillet, og de er organiseret alt efter hvor praktisk de kan være for dig.

Selvom en tier-liste lyder som svaret på alle dine spørgsmål, bør du huske på, at den kan ændre sig med tiden. Med andre ord kan den nuværende tier-liste med tiden blive anderledes, fordi karakterernes relevans og bekvemmelighed kan skifte.

At vide, hvilke champions der er de bedste, afhænger i høj grad af, hvor godt de kan fusionere med nogle items og karakterer. Derfor har det ikke kun at gøre med mekaniske færdigheder, hvilket er endnu en grund til, at det er vigtigt at have en tier-liste.

Hvad du skal vide om Wild Rift

League of Legends: Wild Rift er et free-to-play spil, og ligesom League of Legends er det fra Riot Games.

Med hensyn til antallet af spillere, der spiller det, er League of Legends i øjeblikket den mest berømte multiplayer online battle arena (MOBA). For at kunne lære en masse om spillet hurtigt mane folk vælger WR coaching som et nemt alternativ til at bruge hundredvis af timer på spillet uden nogen garanti for, at de bliver betydeligt bedre.

Selv om det også har fået en del negative kommentarer på grund af nogle giftige spillere, er det fortsat en af de bedste muligheder, du kan vælge, hvis du vil spille med andre i en online arena.

Tier-listen for 2022

Selvom tierlisterne ændrer sig, består den for 2022 af forskellige kategorier, som du bør huske på. Tag et kig på dem:

  • Tier S: Uhyre alsidige og kraftfulde champions
  • Tier A: robuste champions, der passer til mange hold
  • Tier B: champions, der er robuste, men ikke så stærke som dem i de tidligere tiers
  • Tier C: disse champions er ikke så praktiske, men de kan være gode supportkarakterer

Nu hvor du forstår de forskellige tiers, kan du tjekke listen for 2022. Husk - du kan altid vælge dine egne champions eller endda lave din egen liste!

  • Tier S: Camille, Kayle, Akali, Darius, Sett, Renekton, Fiora, Garen, Garen, Riven
  • Tier A: Jax, Pantheon, Jayce, Wukong, Irelia, Rengar, Dr. Mungo
  • Tier S: Vayne, Kennen, Nasus
  • Tier C: Tryndamere, Teemo, Singed

Konklusion

Der er flere champions at vælge imellem, når du spiller Wild Rift. Derfor er det enormt praktisk at have en tier-liste. Den nemmeste måde at klatre op til din drømmerang er stadig at hyre en professionel spiller til at booste din konto hurtigt og effektivt, mens du kan læne dig tilbage og slappe af. Du kan lave din egen og vælge den perfekte karakter næste gang du spiller, så brug evt. denne som en guide!