League of Legends Runes Guide

Et hundrede femten millioner spillere nyder League of Legends, en multiplayer online kamp arena fra udviklerne af riot-spil. Med over 140 mestere at vælge imellem, kan spillet prale af forskellige holdbaserede spil med uendelige strategier. Den bedste måde at spille en champion på er at finde ud af, som løber for at tilpasse dem. Disse øger en mesterstatistik og evner. Når du starter i en lobby og vælger din champion, skal du vælge hovedtastaturet Rune og fem andre sekundære runer. Hver rune har fem trækategorier, kendt som stier. Hver af dem tilbyder forskellige PlayStyles:

præcision - forbedrer angreb med bæredygtig skade

 • Domination - Burst skader med måladgang
 • Sorcery - empowers evner med ressource manipulation
 • Løs - holdbarhed med crowd control
 • inspiration - kreative værktøjer med regel bøjninger

  Fokus på PlayStyle du foretrækker. Et vellykket spil afhænger af hvilken mester du vælger, hvilket løber du bruger, og din rolle på holdet. Husk, at du kun kan redigere din primære runebane på niveau 13, mens du låser op for alle runer et par niveauer senere.

  For aggressive bygninger løber Bruiser-champions godt med præcision. Stiens keystone runer fokuserer generelt på angrebsbonuser efter på hinanden følgende hits, som f.eks. Presse angrebet og det dødelige tempo. Andre keystone runer fokuserer på stakke, der giver bonusskader, såsom erobert og flådefodarbejde.

  De fleste sekundære runer af præcision tilføjer bonus effekter efter takedowns, såsom alacrity, featuracity og blodlinje. Domination fungerer også godt, da dens Keystone Rune er afhængig af skader med specielle effekter. Elektriver og hagl af knive er primære eksempler, da de øger statistik for hver tredje rammer din champion giver. Dominans bane brancher fokuserer på ward dræber og takedowns, som giver permanente evner eller indkaldelse af allierede.

  Defensive Builds er pålidelige med den løse sti, da det kræver holdbarhed. Aftershock er en god keystone mulighed for omfangsrige mestere, da det får forsvar for hver fjende, du immobiliserer, hvilket også tilføjer adaptiv skade. Guardian er et mere defensivt spil, da det beskytter dine allierede efter hver stave, du kaster på dem. Gribe af de udødelige dragter sig selv til proaktive mestere på angrebet, som hvert fjerde sekund, din næste hit øger helbredet. Løsvejen har også brugbare sekundære runer til defensive formål, med de fleste, der giver sundhed og stat boosts som anden vind, knoglebelægning og genoplive.

  Både sorcery- og inspirationsvejene er solide valg til understøtningsenheder. Den tidligere bruger ressourcer til deres fordel, mens sidstnævnte er alsidig. Sorcery Keystone Runes Fokus på skade med langdistance effekter, såsom Summon Aery og Arcane Comet. De sekundære runer giver defensive magiske skjold, bevægelseshastighed, og hovedsagelig øger angrebsskader, evne til magt og mana. Inspirationscentre omkring monetære fonde og unikke værktøjer. For eksempel giver Keystone Rune Kleptomancy Bonus Gold, mens sekundære runer som fremtidens marked giver dig mulighed for at indtaste gæld for at købe varer.

  endelige bemærkninger

  Hvert spil er unikt på grund af den rene mængde mestere, playstyles og rune customization stier. Mængden af ​​replay-evner er høj som følge heraf. Eksperimentering er kritisk, når du prøver forskellige strategier. Det tager tid, men i sidste ende en gang du mestrer Rune-systemet, er din champion sikker på at være stærk.