League of Legends-missioner: Tidsplan for 2023

For at forbedre spillernes oplevelse har League of Legends hele tiden udgivet nye missioner. De er en fremragende måde for spillerne at optjene belønninger og udfordre sig selv på.

Typer af missioner i League of Legends

Generelt er der tre typer missioner i League of Legends:

1. Daglige missioner

Disse missioner er som regel korte og kan udføres i et enkelt spil eller en enkelt kamp. De opdateres dagligt og kræver ofte, at du spiller en bestemt champion eller game mode.

2. Ugentlige missioner

De ugentlige missioner kræver som regel flere kampe at gennemføre. De opdateres en gang om ugen og handler typisk om at vinde kampe eller samle et bestemt antal erfaringspoint.

3. Særlige missioner

Særlige missioner dukker op en gang imellem under visse tidsbegrænsede begivenheder. De opgaver, du skal udføre, er som regel mere komplicerede end de daglige og ugentlige missioner. Nogle eksempler på disse opgaver er at spille en bestemt spiltilstand eller vinde et bestemt antal spil.

Når du har gennemført disse særlige missioner, kan du få særlige belønninger, som ikke er tilgængelige uden for den tid, hvor begivenhederne finder sted. Det er derfor, spillerne tager disse missioner meget alvorligt.

Nogle missioner kan have forudsætninger, såsom at nå et bestemt niveau eller eje bestemte genstande.

Sådan får du adgang til dine missioner i League of Legends

Missioner vises automatisk på din konto. De låses op, når du har opfyldt kravene. Der er en "Missions"-tracker-knap, du kan klikke på. Den er placeret i bunden af din venneliste. Denne knap afslører alle de missioner, du har, og hvor langt du er kommet i hver enkelt.

Missionsfanen fortæller dig også, hvor meget tid du har tilbage til at gennemføre dem. Resultatet af dit spil tæller med i missionens mål, så længe skærmen med slutningen af spillet vises, før timeren løber ud.

League of Legends særlige event-missioner i 2023

League of Legends har udgivet nogle særlige event-missioner i 2023. Her er nogle af dem:

1. League of Legends sæson 2023 Mystery Champion-missioner

Sæson 2023 startede med en række daglige missioner, som kunne gennemføres fra den 11. januar til den 24. januar. Der var ni missioner i alt. Målet var at afsløre den skjulte Mystery Champion.

Hver dag afslørede spillet en gåde, der antydede dagens Mystery Champion. Spillerne kunne klare målet ved at spille et spil med Mystery Champion eller optjene 450 point gennem spillene. Når de havde klaret det, ville de få daglige belønninger.

Hvis du er ny i spillet, lyder disse missioner måske komplicerede. Men der er mange onlinefora og fællesskaber, som kan holde dig opdateret om missionerne, så du behøver ikke at bekymre dig.

2. League of Legends Lunar Revel-begivenhed 2023

Som en fejring af månenytåret 2023 udgav League of Legends en temabegivenhed den 12. januar. Eventet varede i mere end en måned og blev afsluttet den 20. februar. Den indeholdt missioner, pas og event-specifikke belønninger, som man kunne få, når man havde gennemført missionerne.

Der er tre tidsbegrænsede sæt missioner, du kan klare under denne event. Det er Infinite Pass-missionen, Mythmaker-missionerne og Lunar Revel-missionerne.

Blandt de tre var Infinite Pass-missionen den nemmeste, fordi den kun krævede, at du stillede dig i kø. Den event-XP, du optjente, kunne byttes med varer i begrænset oplag i eventbutikken.

Kommende missioner

Riot Games har endnu ikke meldt noget ud om de kommende særlige event-missioner. Men du kan altid tjekke deres hjemmeside for den nyeste opdatering. I mellemtiden kan du spille daglige og ugentlige missioner for at få belønninger.

Du behøver ikke bekymre dig om at gå glip af nogen missioner, for de vil altid blive vist på din "Missions"-fane. Desuden er League of Legends-fællesskabet meget aktivt. Det kan give dig vigtige oplysninger om kommende missioner og begivenheder via adskillige onlinefora og sociale medieplatforme.

Den nederste linje

Missioner i League of Legends er en sjov og givende måde for spillere at engagere sig i spillet og optjene præmier. Der er hele tiden nye udfordringer og belønninger til at booste din erfaring. Spillere kan forvente endnu flere fascinerende missioner og begivenheder i fremtiden, efterhånden som spillet udvikler sig og vokser.