Introduktion til den legendariske kø i Wild Rift

Du kender ikke dit sande værd i Wild Rift, før du melder dig ind i den legendariske kø (LQ). Denne ultrakonkurrencedygtige kø er ikke for de svage. Du skal opfylde visse krav, før du overhovedet kan spille i den. Desuden har den strengere regler end den almindelige Ranked Queue.

I denne artikel vil du opdage de vigtigste funktioner i Wild Rift Legendary Queue, og hvad der skal til for at deltage i den.

Forskelle mellem Legendary Queue og Ranked Queue

Wild Rift Legendary Queue fungerer på samme måde som den almindelige Ranked-kø. Der er dog nogle bemærkelsesværdige forskelle, som du skal være opmærksom på.

 • Kun solospillere

Mens Ranked Queue giver dig mulighed for at spille med dine venner, er det hver mand for sig selv i Legendary Queue. Den hårde konkurrence vil afsløre dine sande individuelle færdigheder, så alle andre er din fjende. Uanset om du står i kø op eller nedad, er der ingen andre end dig selv at stå til ansvar over for.

 • Belønninger

Du får naturligvis bedre belønninger i den legendariske kø. De svarer til sværhedsgraden af kampene, så din indsats vil ikke være forgæves.

 • Separate ranglister

Legendary Queue har sine egne separate ranglister fra den almindelige Ranked Queue. Det betyder, at din placering på det ene leaderboard ikke påvirker det andet.

Desuden vil Matchmaking Rating (MMR) eller den "skjulte" rang i den ene kø ikke blive påvirket af en anden køes fremskridt. På den måde kan du give den hele armen uden at bekymre dig om din Ranked Queue's MMR.

 • Helt nye niveauer

Mens Ranked Queue består af 10 niveauer fra Iron til Challenger, har Legendary Queue seks niveauer. Her er de:

 • Warriors VI-I
 • Commander VI-I
 • Guardian VI-I
 • Vanquisher VI-I
 • Udødelig VI-I
 • Legende

 • Regler

Nogle regler i Legendary Queue gælder ikke for Ranked Queue og omvendt. Du vil også finde ud af, hvilke regler der gælder senere i denne artikel.

Sådan tilmelder du dig Wild Rift Legendary Queue: Krav, du skal opfylde

Det mest grundlæggende krav for at være med i Legendary Queue er at nå Diamond-niveauet i Ranked Queue. Denne forudsætning alene er ikke let at opnå. Afhængigt af deres færdigheder kan det tage spillere snesevis af spil at nå til Diamond. At bevare niveauet er et andet spørgsmål.

Der er dog et spillerum for dette. Reglen om, at man skal nå Diamond-niveauet, gælder kun i starten af sæsonen. Hvis du falder ned i Emerald eller lavere, kan du derfor stadig blive i Legendary Queue indtil slutningen af sæsonen.

Husk, at hvis din rang falder fra Diamond efter sæsonafslutningen, skal du tilbage til Diamond, før Legendary Queue bliver tilgængelig igen.

Reglerne i den legendariske kø

Som nævnt tidligere følger Legendary Queue sit eget sæt regler. Her er nogle af dem:

1. Planlæg

Legendary Queue er kun tilgængelig i et begrænset tidsrum hver dag. Tilgængeligheden afhænger også af din region.

De fleste regioner åbner Legendary Queue-matcherne fra kl. 12:00 til 23:59, undtagen Kina, som åbner den fra kl. 18:00 på hverdage. Derfor skal du være opmærksom på din egen regions tidsplan.

2. Pointsystem

I Legendary Queue får du 800 Legendary Points (LP) i starten, hvilket gør, at du falder direkte ind i Commander-niveauet. Disse point vil enten stige eller falde afhængigt af din præstation. Hvis de falder under 800, ryger du ned i Warrior-niveauet.

Hvert niveau har fire divisioner. Du bliver forfremmet til det næste niveau for hver 799 point, du opnår.

Bemærk, at de legendariske point har en udløbsdato. Hvis du har mere end 800 point og ikke har spillet Legendary Queue i de sidste syv dage, mister du 40 LP pr. uge. Denne "udløbs"-regel gælder ikke, når du har mindre end 800 point.

Den nederste linje

Wild Rift Legendary Queue er beregnet til erfarne spillere, der har opnået mindst et Diamond-niveau i Ranked Queue. Det giver et konkurrencepræget og krævende miljø for spillere, der ønsker at sætte deres færdigheder på prøve mod andre topspillere. Alt i alt er Legendary Queue en spændende tilføjelse til Wild Rift-oplevelsen og et must for spillere, der leder efter den ultimative udfordring.