Inhouse Turneringer - Vil de redde NA?

NA refererer til de nordamerikanske servere, der er hostet af League of Legends. Det populære holdbaserede strategispil involverer rivaliserende hold af fem mestere, der står over for at ødelægge hinandens base. Spillet spilles internationalt, og det er her nogle problemer begynder at opstå. Langsom serverhastigheder og høj ping kan være ødelæggende for spillere. Små forsinkelser kan give dine modstandere den kant, de har brug for for at få overhånden og få sejren. Dette medfører begrebet interne turneringer, og om de kan spare na?

Med hensyn til ping oplever spillere fra den nordamerikanske region generelt pingniveauer på omkring 70 eller højere i forhold til koreanske spillere, der oplever pingniveauer på 30 eller lavere. Disse niveauer er mindre end halvdelen af ​​mængden end dem, der opleves af NA-spillere. Nedre niveauer af ping relaterer direkte til hurtigere spiltider. Jo lavere ping niveauer er, jo hurtigere er spillet relateret til dine tanker og handlinger. Dette kan blive et seriøst problem i et spil som League of Legends, især når du konstant kommer op imod spillere, der oplever en meget mere væske og hurtig spiloplevelse end dig.

Så, hvad er inhouse turneringer? Inhouse Turneringer er turneringer, der udføres i en bestemt region eller et område. Disse turneringer kunne organiseres på en måde, hvorpå spillerne kunne konkurrere mod hinanden gennem LAN-kabler eller endda at have reduceret ping på grund af at de var tæt sammen. Fordelen ved dette er, at alle spillere ville være på lige stor legeplads uden et hold, der har en fordel på grund af bedre internethastigheder. Hosting af interne turneringer kunne bare være, hvad der er nødvendigt for at få Nordamerika tilbage i strid med verdens bedste med hensyn til league of legends.

Så til spørgsmålet kunne interne turneringer redde Nordamerika? Svaret skulle være en rungende, ja. De langsommere internethastigheder, der opleves på NA-servere, har skadelige virkninger for spillerne. Indførelsen af ​​disse konkurrencer løser helt sikkert problemet med at konkurrere mod hold, der deler en glattere erfaring og kan også forbedre den overordnede mekanik for NA-brugere. Inhouse Turneringer er helt sikkert noget, som League of Legends kunne bruge til NA og sikre, at spillerens base fra denne region forbliver konkurrencedygtig. Na har kæmpet for at konkurrere internationalt i et stykke tid nu, og det kan være løsningen på alle deres problemer.