Hvorfor gør League of Legends folk sure?

Alle spil er designet til at underholde spillerne. Mens League of Legends kan være spændende og underholdende for de fleste mennesker, kan andre finde det forstyrrende. Hvordan kan det ske?

Alle reagerer nemlig forskelligt på forskellige situationer. Der er dog ingen i verden, der bevidst ville spille spil for at blive vred. I denne artikel kan du tage et kig på, hvorfor League of Legends kan være så foruroligende for nogle spillere. Du får også tips til, hvordan du kan håndtere de udfordringer, som spillet bringer, så de ikke påvirker dig følelsesmæssigt.

Konkurrencemæssig natur

Da League of Legends er et meget konkurrencepræget spil, investerer folk en masse tid og kræfter i League of Legends. Når tingene ikke går som planlagt, vil det udløse dem til at blive oprevet.

Faktisk er dette ikke kun tilfældet med League of Legends, men også med andre konkurrencedygtige multiplayer-spil derude. Nogle gange giver din indsats ikke et godt resultat, og der er intet du kan gøre ved det. Det er det, der får folk til at udtrykke deres følelser med vrede.

Spillet er for langt

En gennemsnitlig runde kampe i League of Legends varer omkring 40 til 45 minutter. Nogle mennesker hævder, at det er for lang tid sammenlignet med andre multiplayer-spil, såsom Overwatch og Counter-Strike: Global Offensive, som varer omkring 15 til 30 minutter pr. runde.

League of Legends er dog ikke det eneste spil med denne gennemsnitlige spilledistance. En Dota-kamp kan f.eks. også tage mellem 40 minutter og en time. Derfor afhænger det i sidste ende af dit personlige perspektiv, om spillet er for langt eller ej. Folk, der synes, at League of Legends varer for længe, er måske bare ikke vant til at spille det.

Giftige holdspillere

Desværre kan League of Legends-fællesskabet til tider være noget giftigt. Spillere kan blive sure og rasende på deres holdkammerater og modstandere, hvilket resulterer i ubehagelige kommentarer og opførsel.

Nogle gange er spillerne måske ikke engang klar over, hvor giftige de er. Dette vil skabe en negativ kemi mellem holdspillerne. Som følge heraf præsterer holdet ikke effektivt, hvilket måske endda kan resultere i et nederlag.

Uforudsigelighed

League of Legends kan ligesom alle andre spil være uventet. Spillerne kan stå over for uforudsete problemer eller forhold, der er ukendte for dem. Dette kan føre til frustration.

Personlige forventninger

I et spil med flere spillere kan du møde spillere, der har langt mere erfaring end dig. Når det sker, kan du blive mere motiveret. Det er en god ting. Men folk sætter nogle gange for høje forventninger til sig selv.

Det er et problem, for når disse forventninger ikke bliver opfyldt, kan de blive sure. De håber at komme videre på så kort tid, når det i virkeligheden tager tid at nå derhen, hvor de forventer det.

Tips til at bevare roen, når du spiller League of Legends

For at undgå at blive involveret i destruktiv adfærd, kan du følge disse tips:

1. Tag pauser

Så snart du begynder at føle dig frustreret, skal du tage en pause. Hvis du fortsætter med at spille og ikke opfylder dine forventninger, kan du blive mere og mere ked af det. Din vrede kan få dig til at få det endnu værre med dig selv.

2. Lad være med at engagere dig i giftig adfærd

Dette kan være svært, fordi folk ikke altid er klar over, hvor giftige de er. Når dine holdkammerater begynder at udvise giftig adfærd, er det derfor bedst at holde sig væk fra dem. Undgå at deltage i negative bemærkninger, og forbliv altid positiv.

3. Sæt realistiske forventninger

Vær ikke for hård ved dig selv. Husk på, at alt måske ikke altid går som planlagt. Der er intet, du kan gøre ved det. Husk, at alting tager tid. Du kan ikke blive professionel spiller i løbet af få dage. Det er simpelthen umuligt.

4. Tag ikke spillet for seriøst

Endelig, hvor klichéagtigt det end lyder, så er det trods alt bare et spil. Selv efter du har lidt et nederlag, fortsætter dit liv. Der er flere ting at lære af spillet ud over konkurrence.

Den nederste linje

League of Legends er et meget konkurrencepræget spil, der kræver samarbejde, strategi og evnen til at træffe hurtige beslutninger. Mens det kan være en fornøjelig og givende oplevelse for nogle spillere, kan det også være stressende og forstyrrende for andre. Nogle årsager til dette er spillets giftige fællesskab og den konkurrencemæssige karakter, der resulterer i et højt pres.

Spillere kan dog træffe foranstaltninger for at undgå at blive forstyrret ved at følge nogle tips. Ved at gøre det kan de regulere deres følelser og nyde spillet mere.