Hvor meget tid bruger jeg på League of Legends

Et gennemsnitligt matchup i League of Legends varer mellem 15 og 40 minutter. Du kan dog forlænge din tid i spillet, når du arbejder på at finpudse dine færdigheder eller spiller for sjov.

Vil du vide, hvor meget tid du bruger i alt på League of Legends? Fortsæt med at læse for at få din trinvise guide til at finde denne spændende personlige statistik.

Sådan finder du den samlede tid i denne sæson

Riot Games, skaberne og distributørerne af League of Legends, giver spillerne mulighed for at finde deres samlede tidsforbrug på spillet i den aktuelle sæson. Den viser ikke den samlede tid, der er brugt, siden du har downloadet det. Her er trinene til at finde den aktuelle sæsons statistik:

  • Åbn League of Legends
  • Klik på fanen Profil
  • Gå ind under fanen Statistik
  • Dataene for det samlede antal timer for den aktuelle sæson findes nederst til venstre under visningen for antallet af spillede kampe

For at finde det samlede tidsforbrug, siden du spillede LoL første gang, skal du downloade software fra tredjepart.

Brug af Wasted on LoL

Den mest anbefalede software til at finde din samlede tid er Wasted on LoL. Det er meget ligetil at bruge. Desuden gør webstedet det nemt at sende dine resultater for at dele dem på sociale medier. Det eneste du skal gøre er at indtaste dit summoner-navn og vælge den region, du er baseret i. Derefter genererer softwaren dataene og viser din samlede tid.

Den eneste ulempe er, at statistikkerne ikke altid er pålidelige, fordi det er en tredjepart. Spillere føler ofte, at systemet overkompenserer deres timer og får det til at se ud som om, at de har været på LoL længere tid end i virkeligheden.

Wasted on LoL tilbyder dog sjove og indsigtsfulde statistikker, som du ikke ville kunne finde andre steder. Den mest troværdige kilde ville være Riot Games, men desværre er dette ikke en funktion, som spillet tilbyder.

Wasted on LoL giver dig mulighed for at se data, herunder din samlede tid omregnet til minutter, timer og dage. Den sammenligner også din brugte tid med andre spillere i regionen.

Du kan komme i gang ved at gå til Wasted on LoL-webstedet.

Programmet fungerer med servere, der hostes af Riot Games. Det tager ikke højde for spillere i regioner som Kina og Sydøstasien. Spillere i disse regioner skal anvende andre programmer for at finde deres samlede tid.

Anvendelse af OP.GG

OP.GG er et alternativ til at finde din samlede tid brugt på League of Legends. I lighed med Wasted on LoL får programmet dig til at indtaste dit summoner-navn og din region. Derefter giver systemet dig mange interessante statistikker, herunder det samlede antal spillede spil.

Du kan gange dine spil med 30 - hvilket er det gennemsnitlige antal minutter, det tager at gennemføre en kamp. Selv om dette ikke er præcist, kan det give dig en generel idé om din samlede tid.

I modsætning til Wasted on LoL går dette program videre med de oplysninger, det giver. Programmet tilbyder data, såsom din win rate og de champions, du har brugt mest. Disse kan være sjove at lære om og kan måske endda hjælpe dig med at få mere succes i spillet.

Anvend Laoyuegou.com

Laoyuegou.com er en anden metode til at finde dine data om den samlede tid. Det er en kinesisk baseret software, så den falder sammen med regioner, hvor Wasted on LoL ikke når. Selvom den ikke giver dig din samlede tid direkte, giver den dig dine samlede kampe og din gennemsnitlige tid pr. kamp. For at finde din samlede tid skal du bare gange de to tal sammen.

Beregn stat manuelt

Hvis du vil undgå at indtaste dine personlige spiloplysninger i et system fra en tredjepart, er der måder at omgå det på. Hvis du tager dine mesterskabspoint, kan du estimere din tid ved at dividere dem med 650.

Selv om dette måske ikke giver dig et nøjagtigt tal, kan det være en mere sikker løsning. Derudover er der ikke noget perfekt system til at finde disse nøjagtige oplysninger. Det er stadig sjovt at få et skøn over din samlede tid.

Den nederste linje

Der er ingen perfekt måde at identificere din samlede tid brugt på League of Legends på, fordi oplysningerne ikke kommer direkte fra Riot Games. Du kan dog bruge softwaresystemer fra tredjepart til at tilnærme dig denne statistik. Du kan også bruge data fra LoL selv til et skøn.