Hvor mange penge har jeg brugt på Wild Rift?

League of Legends er uden tvivl et af de mest populære PC-spil lige nu, og Riot introducerede Wild Rift som det nye MOBA-spil. Dette free-to-play-spil giver dig mulighed for at stable op i 5v5-kampe mod andre rigtige spillere - præcis som LoL fungerer.

Selv om Wild Rift i sig selv er helt gratis, er skinsene det ikke. Faktisk er det sådan, at jo sjældnere samlerobjektet er, jo dyrere bliver det. Det er nemt at lade sig forføre af de prangende Champion-skins og bruge rigtige penge på disse virtuelle genstande - men det er svært at holde styr på dine investeringer.

Ved du ikke, hvor mange penge du har brugt på Wild Rift? Dette omfattende indlæg kan guide dig til de rigtige steder og hjælpe dig med at lære, hvordan du også kan spare flere penge i det lange løb.

  1. Log ind på din Riot-konto

Da alle disse spil er registreret under Riot Games, er det bedst at minimere din søgning ved at starte fra bunden. Desuden er det også der, hvor du finder alle former for kontorelaterede oplysninger.

  1. Klik på League of Legends Support

Gå over til den officielle LoL Wild Rift-supportside efter at du har logget ind på din Riot Games-konto. Bemærk, at du kun kan finde oplysninger vedrørende din nuværende regionskonto. Hver supportside viser dig kun det beløb, der er brugt for den pågældende shard.

Du kan også se alle de betalingsmetoder, du har brugt, og de forskellige valutaer, du har foretaget transaktionerne med. Dette vil give dig et overblik over, hvor mange penge du har brugt på spillet hver gang.

  1. Indtast dine legitimationsoplysninger

Log ind med dit League of Legends - Wild Rift-brugernavn og dine adgangskodeoplysninger for den pågældende konto, og tryk på enter. Supportsiden har en "Vis mig pengene"-knap. Det er her, du kan finde alle dine transaktionsoplysninger for din nuværende regionskonto.

Spillere med flere konti vil ikke finde alle deres transaktionsoplysninger ét sted. Du skal manuelt logge ind på League of Legends Wild Rift-supportsiden for hver region med dine legitimationsoplysninger hver gang.

Er skins overhovedet værd at købe?

Du kan gå ind i en eksistentiel krise efter at have tjekket dine Wild Rift-transaktioner. Når alt kommer til alt, kan det virke unødvendigt at bruge penge på virtuelle genstande, når du endelig indser, hvor meget du har udbetalt. De er dog ikke alle sammen så ubrugelige, især ikke hvis du er en høj elo-spiller.

Champion-skins og kosmetik kan være ret dyre, især for sjældnere karakterer. Men den selvtillid, som hvert køb giver dig, er svær at slå - og det er alt i sådanne spil.

I virkeligheden er legendariske skins måske ikke praktiske køb, men almindelige spillere kan drage fordel af karakterboostet. Det gælder især, hvis du altid spiller i konkurrencemæssige kampe og ønsker at hoppe til en højere rang.

Kort sagt gør grafikken, bevægelserne og effekterne champion- og legendariske skins det værd at spendere pengene.

Sådan stopper du med at overspendere på Wild Rift

Du spekulerer måske på, om det overhovedet er muligt at stoppe overforbrug på Wild Rift. Selv om det kan virke svært i første omgang, er det faktisk muligt. Hvordan? Vi vil ikke fortælle dig, at du helt skal forbyde tanken fra dit sind, men der er en hurtig vej ud.

Har du nogensinde hørt om smurf-konti? Disse kommer typisk med over 20.000+ BE, hvilket er nok til at købe dine første tre third-tier champions. Det bedste er, at du ikke behøver at bruge en krone selv.

Generelt sælges LoL smurf accounts for kun $30, hvilket er billigere end hvad de fleste legendary champion skins sælges for! Spillere kan spare mere med sådanne konti og også høste fordelene ved at spille i høje elo-stakke.

Det er også nemmere at stige i niveau med smurf-konti, da du spiller uden for din low elo league. Gamere vil blive parret med avancerede spillere, hvilket giver dem mulighed for at lære hurtigere og også konkurrere i højere rangerede kampe.

Rangering på almindelige konti kan tage mere end 90 timer, statistisk set, da hver kamp varer mere end 25 minutter. Boosterpakker og smurf-konti lader dig få flere XP pr. runde, hvilket fremskynder leveling-up-processen med tal!

Konklusion

Wild Rift er i øjeblikket helt oppe i tiden blandt MOBA-spillere, især på grund af de champion-skins, du kan købe. Selv om der ikke er noget problem i at bruge over virtuelle gevinster, er det bedst at holde regelmæssigt øje med dine transaktioner.

På den anden side kan du også prøve at investere i smurf-konti og boosterpakker for at give dig selv en konkurrencemæssig fordel uden at sprænge banken.