Hvor højt kan du placere dig i League of Legends?

Ranked matches er en af de største attraktioner ved League of Legends. Spillere på alle servere ønsker at bevise deres værd og komme så langt som muligt i flex- eller solo/duo-køen. Det første skridt, de skal tage for at gøre det, er at vinde så mange placeringskampe som muligt.

Selv om det ikke sker så ofte, er der mange spillere, der spekulerer på, hvor de kan komme hen, hvis de vinder alle placement-matches. Vil de komme til challenger league? Hvordan vil deres MMR være efter det? Denne side har alle svarene!

Læs videre for at lære mere om League of Legends rangsystem, og hvordan det fungerer!

Hvor højt kan du komme op, hvis du vinder alle placeringskampe?

Selv hvis du vinder alle placeringskampe, er det højeste du kan opnå platin I. Hvorfor? Jo, spillet ændrer sig en smule, efter du er nået til diamant eller højere. Matchmaking er anderledes, og spillerne der bruger mere komplekse strategier. Desuden kan spillet ikke bare sætte nogen i challenger-ligaen, uden at de har bevist, at de har det, der skal til for at være der.

At vinde alle kampe giver dig dog ikke en fribillet til platin. Spillet måler dine færdigheder og MMR på baggrund af, hvordan du klarede dig i den første placeringskamp. Hvis du f.eks. vinder den første uden at spille så godt, kan spillet placere dig midlertidigt i sølv og få dig til at stige højere, efterhånden som du bliver ved med at vinde.

Hvis du bliver ved med at vinde kampe, får du flere LP'er end dem, du normalt ville få i en normal kamp, indtil du vinder alle placeringskampe. Derfor er den første kamp, du spiller, vigtig for at komme til det højeste niveau, du kan være, når sæsonen starter.

Hvis du vinder alle placeringskampe, får du naturligvis en fremragende MMR, så det burde ikke være så svært at klatre op til en højere rang derefter. Spillet forsøger at placere dig der, hvor du fortjener at være, så du kan stadig have nogle ting, der skal forbedres, hvis du vil ud derfra.

Hvad er den gennemsnitlige liga folk kommer ind i efter placeringer?

De fleste spillere kommer i sølv eller guld efter deres placeringer, uanset om de vinder dem alle eller ej. Riot måler dette ved hjælp af spillerens MMR, så det kan endda placere spillere, der ikke vandt alle deres kampe, højere end spillere, der vandt dem.

Det er grunden til, at mange LoL-spillere bruger hele sæsonen på at forbedre deres MMR, eller i det mindste på at forhindre, at det bliver værre. Alt dette gælder dog også, hvis du ikke spillede nogen ranglistekampe i sidste sæson.

Hvis du gjorde det, vil du næsten altid blive placeret lavere end den division, du kom i sidste sæson. Det kan dog være en hel liga lavere eller blot nogle divisioner. De kampe, du vinder, vil afgøre, hvor tæt du kommer på din sidste placering, men du vil ikke komme højere end det, når du har spillet dine placeringer.

Sådan forbedrer jeg mit MMR

Dit MMR nulstilles hver sæson, så du har en ny chance for at komme på en bedre placering end sidste år. Ikke desto mindre kan det være nedslående at vente et helt år på at få nulstillet sit MMR og så se det gå til spilde, fordi du har tabt nogle kampe.

Hvad kan du gøre for at forbedre dette? Ikke mange spillere ved det, da Riot ikke har sagt noget officielt om det, men den eneste metode, du har i øjeblikket, er at blive ved med at vinde kampe.

Det er svært at sige, hvor mange kampe du skal vinde for at få din MMR tilbage på sporet, men nogle spillere siger, at du skal vinde syv kampe i træk for at gøre det. Selv om dette ikke er en officiel metode til at forbedre dit MMR, virker det ofte.

Det er slet ikke let at vinde syv kampe i træk, så prøv ikke at tabe mange kampe i træk for at forsøge at holde dit MMR på et godt sted.

Bottom Line

At komme i challenger league betyder ikke nødvendigvis at du spiller som de bedste spillere i LCS, men vi ved hvor vanedannende spillet er, og hvor godt det føles at overgå sig selv og komme højere op end sidste år.

Hvis du ikke har spillet denne sæsons placeringer, så gør dig klar til at vinde dem alle! Det vil forbedre din MMR og gøre det nemmere for dig at klatre op ad rangstigen.

Er det blevet for svært at komme højere op på ranglisten? Hyr Boost Royal's elo-boosting service og lad en anden person få din konto op på din drømmerang.