Hvilke rækker kan spille sammen i Valorant?

Valorant, Riot Games 'First Shooter spil, udgivet sidste sommer i juni 2020, skuffede ikke med League of Legends (lol) har sat baren højt i det sidste årti. Der er allerede en masse hype om spillet, spillet som et førsteklasses taktisk shooterspil bestående af et fem-spiller-team. Spillet gør allerede bølger som en esport. Lad os dykke ind i nogle af spillet højdepunkter og få nogle indsigter i rangordningssystemet.

Sådan bliver en rangeret Valorant Player

Før du kan spille konkurrencedygtige rangerede kampe i Valorant, skal du færdiggøre 10 kampe i spillets afslappede, ikke-rangerede tilstand. Når en spiller opnår en rang, åbner nye muligheder for at spille op med otte niveauer, der tilføjer til spillets spænding. Det er her, hvor handlingen er og mål for enhver shooter spil entusiast. Hvad der er godt med denne seneste tilføjelse til Shooter Game Genrre er, at spillefeltet er blevet blandet, og til en vis grad er nivelleret, giver dette nyere spillere mulighed for at skubbe ind på handlingen og muligvis opnå højere placeringer.

Valorant ranking system

En spillers oprindelige placering og lavere niveauer afhænger af en spillers individuelle ydeevne og færdigheder. Individuel ydeevne bliver mindre vigtig, da en spiller klatrer op på rækken, hvor rangeringen begynder at blive påvirket mere af det overordnede holdspil, vinder og tab.

Hvis vi vil forstå, hvilke rækker der kan spille sammen i spillet, er det bedst at starte med en kort forståelse af rangordningssystemet. Hvor hurtigt du går op ad rankingstesten er baseret på dine sejre. Valorant har otte niveauer. Rangniveauer starter med jern og gå helt op til strålende (tidligere kaldt valorant). Hver tier, undtagen de sidste to, har tre rækker, f.eks. Platinum-tier er opdelt i tre rækker: Platinum 1, Platinum 2 og Platinum 3.

Hvis du tilføjer alle underrangeringer i hver af de otte niveauer, får du i alt 20 rækker, som spillerne kan arbejde hen imod. Din placering kan svinge op og ned på disse niveauer afhængigt af antallet af sejre eller tab. Selvom individuelle præstationer har en vis indflydelse i spillet i sidste ende på lang sigt, bestemmes rangen af ​​antallet af sejre. Valorant Tiers er:

Strygejern, bronze, sølv, guld, platin, diamant, udødelig og den højeste rang, strålende.

Hvilke rækker kan spille sammen i Valorant?

Den nuværende Valorant Ranking hævder en ret røre blandt spillere. Rangerede spillere kan lave teams af fem medlemmer til spillere inden for tre rækker af hinanden. Det tidligere Valorant Ranking System betød, at spillere kunne gøre et hold med andre spillere seks rækker uden for deres egen rang, f.eks. Spillere fra jern, bronze og endda sølv kunne lave et fem-medlems team og spille sammen.

Riot har stramt skruerne på rangforskelle for at opretholde spillets konkurrenceevne. Selvfølgelig, for venner, der har haft fleksibiliteten til at lege med hinanden uden for dette nye kriterium, kan det tage nogle tilpasning til. Fra Act III kan spillerne ikke længere køer med venner fra et seks rangområde.

Vi vil sandsynligvis se ændringer i det nuværende ranking system, da Riot Games altid har arbejdet for at justere tingene efter afspillerens feedback og input.

Check out our VALORANT boosting and VALORANT Smurf Account services now