Hvem er den bedste liga af legender ad-carries?

Legendens liga har et ry for at dreje rundt om markører. De sidste par sæsoner har set en bundlinje, der er fremvist brusemaskiner, tanke og mages. Ikke desto mindre er den langtrækkende annonce, der er til stede øverst på den nuværende meta.

Hvem er de bedste lol ad-carrie spillere?

Her er vores valg for de bedste ad-carrie spillere inden for Legends League:

Senna

En regel, der generelt følges, er, at de nyere udgivelser normalt har en højere vindehastighed. Dette kan skyldes overpowered og overbelastede kits. Senna er det perfekte eksempel på denne regel.

Sennas styrker har set hende bliver en stærkere ad-carry, selvom hun oprindeligt blev designet som en støttemester. Dette er resultatet af hendes høje base skader, skalering angreb rækkevidde og stærk ad burst fra hendes q - piercing mørke.

Kombinere disse funktioner med sikkerheden fra forbandelsen af ​​den sorte tåge, der er til stede under holdkampe og i bane, er det ikke overraskende, at hun ses som en vanskelig mester, der er til stede i den nuværende meta.

Miss formue

Miss formue er kendt for at være en stærk skalering af ad-carry. Hun er dog også designet med et par funktioner, der er uortodokse for hendes rolle som en markør. Et af de bedste aspekter af Miss Fortune er hendes lane kontrol.

Modstanderne ved ikke, hvordan man nærmer mig Miss Fortune's Double-Ups og E langsom gennem hele landingsfasen. Dette gør det muligt for hende at opbygge et guld og dræbe bly inden for de tidlige stadier. Selvom dette er en stærk funktion, ville du normalt ikke finde ud af, at en MF kan tage kontrol over spillet med bare denne evne.

Men det er almindeligt at finde Miss Fortune parret med en støtte, der er lige så aggressiv. At have denne støtte muliggør en bot-bane fordel at forekomme. En støtte, der passer til denne kategori, omfatter Zyra eller Brand.

En karakteristika, der toppe alt er, er, at Miss Fortune har evnen til at single-handed win en holdkamp. Dette kan forekomme fra en velplaceret kugletid.

Vayne

Vayne er designet med utrolige evner. Disse omfatter relativ sikkerhed i bane, sen-game-DP'er og dobbelt potentiale. Alle disse aspekter til Vayne's design gør det muligt for annoncen at være en forbløffende all-rounder. Dette ses som hendes grund til at skinne i en flok forskellige forhold.

Den ultimative hemmelighed for at få alle de fordele, som Vayne tilbud er at slappe af i de tidlige stadier af spillet. Det er vigtigt at se på skala. Gør brug af en Guinsoo's rageblade og et kniv af den ødelagte konge. Efter at have greb disse, er det tid til at tænde stilen.

Mens du spiller med Vayne, er det også vigtigt at huske at støtte dit hold omkring vigtige mål, som du normalt ville. Du bør dog også se at deltage i dueller med enhver mester, som du kommer i kontakt med i en 1v1.

Holde på denne grundlæggende ramme vil sandsynligvis resultere i, at du får de bedste resultater fra at spille med Vayne. Du kan have hele spillet i dine hænder, når du når det sene spil. Dette skyldes de massive DP'er, der leveres af sølvbolte.