Hvem er den bedste League of Legends Mid-Laner-spillere?

League of legends verdensmesterskab synes aldrig at skuffe og er altid pakket med det bedste talent fra hele verden. Ikke desto mindre er dette års mid-lane spiller pool, at turneringen er udstyret med måske et af de bedste, vi har set i et stykke tid.

Puljen er fyldt med superstar veteraner såvel som unge powerhouses, hvilket gør Mid-Lane Kingdom den mest udfordrende rolle at pinke ned. Hvert hold er afhængig af denne rolle, om holdet består af brugsbaserede spillere eller prangende playmere.

Hvem er de bedste lol mid-laner spillere?

Her er nogle af de bedste mid-laners, der er på vej til League of Legends Worlds Championship:

g2 esports 'caps

Det er ikke svært at se, at Caps har været Europas bedste holds livskraft denne sæson. Han anses for at være den bedste Mid-Laner i Vesten, mens han har mest konsistens i sommer ud af hvert medlem af holdet.

2020 Summer Split var ikke særlig dominerende for G2 i forhold til andre årstider. Hele holdet sluttede med en rekord på 11-7. Holdets roster delte en række øjeblikke af svaghed i hele partiets varighed. Dog var caps den eneste undtagelse til dette og måtte faktisk bære resten af ​​hans holdkammerater.

Playoffs Saw Caps bliver en endnu stærkere spiller for at bringe sit hold et andet LEC mesterskab. Ikke desto mindre håber fans, at resten af ​​holdet trækker deres egen vægt, så caps ikke behøver at gøre så meget tung løft på verdens. Dette skyldes, at konkurrencen er meget hårdere i Shanghai sammenlignet med konkurrencekaliberen i Europa.

Damwon Gaming's showmaker

showmaker, på 20 år gammel, ses som en af ​​Damwon Gaming's Superstars. Han er udstyret med nogle af de bedste mekaniske færdigheder, som mange mennesker endnu ikke har se. Desuden havde han en 16 kDa, mens han i 2020 lck sommer splittede, med kun at have 29 dødsfald i alle hans 39 spil, hvilket er tankegang.

Han er utrolig stærk i det tidlige spil, som mange top-tier koreanske mid-laners. Han opnåede den højeste guldforskel hos nogen anden på kun ti minutter, mens de var baseret i Korea. I gennemsnit nåede han også den største skade på champions pr. Hver 60 sekunder end nogen anden mid-laner til stede i ligaen.

top esports 'ridder

Mange analytikere og fans mener, at ridder muligvis kunne være den bedste liga-spiller i øjeblikket. På kun 20 år er superstjerne fra Kina en af ​​de mest lovende individuelle talenter hos verdener og har sagt at have overtaget LPL sammen med de øverste esports.

Han fik en liga-ledende 7,2 kDa i den sidste splittelse, samt en utrolig 75,6 procent af dræbte repræsentationshastigheden. Desuden blev alt dette opnået i det, der ses som en af ​​de mest blodige og konkurrencedygtige regioner i verden.

Dette er ifølge League Stats-webstedet kaldet Oracle's Elixir . Det vil ikke være overraskende, hvis Knight outshines alle de andre top mid-laners på Worlds Tournament.