Hvem er de bedste League of Legends Bedst Laner afspillere?

Hvem er de bedste League of Legends Bedst Laner afspillere?

Hvem er de bedste League of Legends Bedst Laner afspillere?

The League of Legends VM play-i scenen er sat til at starte den 1. oktober st i Seoul. Denne fase består af 12 hold, der konkurrerer mod hinanden for at vinde en plads i finalen fire på spillet førende turnering.

Kvaliteten af ​​en top-Laner spiller i et team kan gøre eller bryde forestillingen holdet er i stand til at levere, samt virkningerne verden titel drømmer om holdet. Af denne grund har vi opdelt nogle af de bedste top-Laner spillere på roster.

Hvem er de bedste LoL Bedst Laner afspillere?

Her er vores picks for de bedste top-Laner spillere, der konkurrerer i mesterskaberne:

Song "Smeb" Kyung-ho, KT Rolster

I begyndelsen af ​​Smeb professionelle spiller, han blev betragtet som en af ​​de værste professionelle spillere i hele den sydkoreanske scenen. Ikke desto mindre, genopfandt han sig på Koo Tigers. Som følge heraf har fortællingen siden ændret.

Han forvandlet sig til at være en af ​​de stærkeste spillere i Sydkorea. Mange mennesker anses for at være en tusindkunstner og samtidig være en mester i ingen. Dette er ikke tilfældet for Smeb. Han er overordentlig en mester i alle handler og kendt for at være utroligt fleksibelt.

Det eneste, stopper Smeb etablere sig fra at være top-Laner nogensinde at spille spillet er Summoner Cup.

Kim "Kiin" Gi-in, Afreeca Freecs

Kiin forestillinger i 2017 League Championships Summer Split i Korea sætte ham på radaren som en spiller til at holde øje med. Kiin blev senere samlet op af Afreeca Freecs, hvor han blev placeret i en vanskelig situation at fylde de store sko efterladt af Jang ”Marin” Gyeong-Hwan. Mange forventede Kiin at levere dårlige præstationer.

Men han udførte for det modsatte, og fået den anerkendelse, han i høj grad fortjent. Efter hans fremragende præstationer, er han nu betragtes som en af ​​de bedste top-Laner spillere i Sydkorea. Han har etableret sig som et godt afrundet afspiller og har evnen til at fungere effektivt som en top-Laner, uanset hvilken rolle han er tilknyttet på nogen Afreeca udkast.

Han betragtes som en afgørende del af Afreeca s indgreb for hans enestående teamfight målretning. Han giver også Afreeca med evnen til at gøre udkast swaps i sidste øjeblik takket være hans unikke fleksibilitet.

Kim "Ssumday" Chan-ho, 100 Tyve

Ssumday assimileret sig meget godt i Nordamerika siden første bliver sat på radaren i 2017. Meget gerne Rookie, der spiller for Invictus Gaming i Kina, har Ssumday hurtigt lært sit hjemlands sprog. Han kom til Nordamerika uden meget kendskab til engelsk. Men er han nu i stand til at foretage interviews på engelsk.

Ssumday har altid været betragtet som en fantastisk top-Laner. Men mange har glemt sit potentiale, da spille i Nordamerika.

Ikke desto mindre kaliber spiller, der Ssumday kan udføre på er endnu at blive sluppet løs. Han er i sandhed en superstjerne spiller, der kun har behov for 100 Tyve til rally bag ham i oktober til at foretage nogle bølger i Sydkorea.

More posts