Hvem er de bedste League of Legends Bedst Laner afspillere?

The League of Legends VM play-i scenen er sat til at starte den 1. oktober st i Seoul. Denne fase består af 12 hold, der konkurrerer mod hinanden for at vinde en plads i finalen fire på spillet førende turnering.

Kvaliteten af ​​en top-Laner spiller i et team kan gøre eller bryde forestillingen holdet er i stand til at levere, samt virkningerne verden titel drømmer om holdet. Af denne grund har vi opdelt nogle af de bedste top-Laner spillere på roster.

Hvem er de bedste LoL Bedst Laner afspillere?

Her er vores picks for de bedste top-Laner spillere, der konkurrerer i mesterskaberne:

Song "Smeb" Kyung-ho, KT Rolster

I begyndelsen af ​​Smeb professionelle spiller, han blev betragtet som en af ​​de værste professionelle spillere i hele den sydkoreanske scenen. Ikke desto mindre, genopfandt han sig på Koo Tigers. Som følge heraf har fortællingen siden ændret.

Han forvandlet sig til at være en af ​​de stærkeste spillere i Sydkorea. Mange mennesker anses for at være en tusindkunstner og samtidig være en mester i ingen. Dette er ikke tilfældet for Smeb. Han er overordentlig en mester i alle handler og kendt for at være utroligt fleksibelt.

Det eneste, stopper Smeb etablere sig fra at være top-Laner nogensinde at spille spillet er Summoner Cup.

Kim "Kiin" Gi-in, Afreeca Freecs

Kiin forestillinger i 2017 League Championships Summer Split i Korea sætte ham på radaren som en spiller til at holde øje med. Kiin blev senere samlet op af Afreeca Freecs, hvor han blev placeret i en vanskelig situation at fylde de store sko efterladt af Jang ”Marin” Gyeong-Hwan. Mange forventede Kiin at levere dårlige præstationer.

Men han udførte for det modsatte, og fået den anerkendelse, han i høj grad fortjent. Efter hans fremragende præstationer, er han nu betragtes som en af ​​de bedste top-Laner spillere i Sydkorea. Han har etableret sig som et godt afrundet afspiller og har evnen til at fungere effektivt som en top-Laner, uanset hvilken rolle han er tilknyttet på nogen Afreeca udkast.

Han betragtes som en afgørende del af Afreeca s indgreb for hans enestående teamfight målretning. Han giver også Afreeca med evnen til at gøre udkast swaps i sidste øjeblik takket være hans unikke fleksibilitet.

Kim "Ssumday" Chan-ho, 100 Tyve

Ssumday assimileret sig meget godt i Nordamerika siden første bliver sat på radaren i 2017. Meget gerne Rookie, der spiller for Invictus Gaming i Kina, har Ssumday hurtigt lært sit hjemlands sprog. Han kom til Nordamerika uden meget kendskab til engelsk. Men er han nu i stand til at foretage interviews på engelsk.

Ssumday har altid været betragtet som en fantastisk top-Laner. Men mange har glemt sit potentiale, da spille i Nordamerika.

Ikke desto mindre kaliber spiller, der Ssumday kan udføre på er endnu at blive sluppet løs. Han er i sandhed en superstjerne spiller, der kun har behov for 100 Tyve til rally bag ham i oktober til at foretage nogle bølger i Sydkorea.