Hvad førte til Fall of Cloud9 i 2020 LCS Summer Split?

For den længste tid, Cloud9 har været øverst på LCS hele 2020. Dog viste den amerikanske super-hold, svaghedstegn i sommeren Split.

Cloud9 havde en fantastisk start på 2020 LCS Summer Split. Holdet vandt sine første ni kampe og matches den utrolige tempo holdet opnåede i foråret split, hvor Cloud9 helt steamrolled resten af ​​ligaen.

Noget virkede meget ud med holdet efter at være blevet fremvist i første round-robin i sommeren Split. Alt dette førte til holdet oplever nogle chokerende tab, og som har sin første 0-2 uger i over to år.

Selvom Cloud9 har sikret sig en plads i slutspillet, det ser ud som om sine udfordrere, Team SoloMid og Team Liquid, kan være alvorlige konkurrence, der kunne stoppe Cloud9 fra at tage hjem den LCS trofæ. De to hold søger at være ganske stærk i ligaen, og har både slået Cloud9 mens i split anden halvdel.

Hvad er årsagerne til Cloud9 undergang i 2020-LCS Summer Split?

Både fans og analytikere var chokeret over Cloud9 første tab i Summer Split. Ikke desto mindre blev disse tab ikke taget meget alvorligt af hele samfundet.

På det tidspunkt så det ud som om Cloud9 var at teste nye strategier og kompositioner. Det virkede som en måde at forberede sig til hårdere konkurrence, at holdet var sandsynligt, at ansigt på den internationale scene senere på året. Men holdets præstation stadig begyndt at bekymre fans.

Yasin 'Nispy' Dinçer forklarede, hvorfor han troede Cloud9 blev i øjeblikket kæmper i et interview med InvenGlobal . I midten af ​​Laner forklarede, at han mente, dens mangel på aggression forårsaget årsagen til holdets resultater. Nispy hævdede også, at holdet ikke spillede så sindssyg som den plejer.

En del af Cloud9 manglende ydeevne kan være, at der er forskellige meninger i teamet af hvad der er rigtigt for holdet og hvad der er godt i den aktuelle meta. Den holdets svar på deres modstanderes picks har ikke været så godt som det plejer at være.

En af de teammedlemmer hævdede også, at en årsag til holdets undergang kunne være, at alle kampe mere i lærreder end når man spiller i LCS kampe. Dette kan være en del af grunden til, at Cloud9 hold har en dårlig læsning på meta.

Cloud9 aktuelle præstation er forskellig fra, hvad alle er vant til at se. Den manglende tillid kommer igennem, mens de udfører på Rift.

Ikke desto mindre holdet er stadig ses at være de foretrukne af mange for at vinde opdelingen. Men det er meget afhængig af, om holdet er i stand til at finde sin rytme igen. Potentialet i Cloud9 er stadig et stærkt hold til at slå, selv om konkurrencen inden for LCS drastisk steget i løbet af 2020 Sommer Split.

Cloud9 er stadig på udkig at vinde tilbage en god del af deres tillid til den sidste uge af sommeren split. Det er her, holdet kommer til at blive placeret mod Counter Logic Gaming og Dignitas.