Hvad er L9?

Folket i League of Legends-verdenen har hørt om den berygtede L9-klub. Denne artikel fortæller dig, hvad du skal vide om den, herunder hvem dens medlemmer er.

 

Hvad er det?

 

Hvis du er med i League of Legends-fællesskabet, har du sikkert hørt om L9-klubben. Udtrykket ‘L9’ er en forkortelse for Low Nine, som dybest set er en europæisk klub af de bedste League of Legends-spillere, som er enormt giftige.

 

Selv om alle spillerne på L9 anses for at være de bedste League of Legends-spillere, ved alle hvor giftige de er, især når tingene ikke går deres vej, når de spiller.

 

Hvordan blev det berømt?

 

L9-klubben startede oprindeligt med RatIRL og 0bsess, ifølge en masse mennesker. De ønskede at opnå berømmelse og tiltrækningskraft på sociale medieplatforme, og det lykkedes dem på Twitter.

 

I begyndelsen blev L9-klubben enormt berømt på Twitter på grund af medlemmernes giftige karakter. Selv om de var de bedste LOL-spillere, spammede de ofte ‘xd’ og spørgsmålstegn, hvilket underholdt folk.

 

Råt talent kombineret med en giftig natur er det, der definerer medlemmerne af L9-klubben. Da den blev berømt, sluttede Ap0calypse og Selfmademan sig til den, og det fik dens popularitet til at stige endnu mere.

 

Eventuelt blev L9-klubben så imponerende, at de oprindelige medlemmer begyndte at sælge pladser, så andre kunne blive medlem. Desuden forsøgte nogle gamere at starte falske L9-klubber, og i dag inkluderer andre L9 i deres tags for at vise deres giftige natur.

 

Hvem er dens medlemmer?

 

L9-klubben startede med to medlemmer, så kom der to mere til, og så var der fire. De forsøgte at sælge pladserne på klubben, men de oprindelige fire gamere er de vigtigste for klubbens berømmelse, så her er de:

 

RatIRL 

 

Med næsten en halv million følgere på twitch er RatIRL det mest berømte medlem af L9-klubben. Han spillede ofte ranked duoer med Ap0calypse, og folk kender ham på grund af hans overdrevent følelsesladede reaktioner, især når tingene ikke sker, som han ønsker det i spillet. 

RatIRL er den primære kilde til drama i L9-klubben, og folk anser ham for at være den mest giftige spiller derinde.

 

Du kan lære mere om RatIRL i vores dedikerede artikel.

 

Ap0calypse

 

I modsætning til RatIRL har Ap0calypse holdt sig ude af radaren på de sociale medier. Derfor ved alle, at han’er enormt talentfuld, men man kan kun se ham spille sammen med andre og dominere ranked queues.

 

Selfmade eller Selfmademan

 

Med en carry jungler-spillestil tog Selfmade den professionelle vej, når det kommer til streaming og gaming, hvilket er noget, som Ap0calypse aldrig gjorde. 

 

Han har stor succes og formåede at jungle for Fnatic, som klarede sig enormt godt i Worlds-turneringen i 2020. Da han har en spillestil, der komplimenterer sine holdkammerater, vil han sandsynligvis fortsætte med at spille med Fnatic.

 

Obsess

 

I stedet for at gå efter berømmelse på de sociale medier valgte 0bsess den professionelle vej, ligesom Selfmade gjorde. Han har nu stor succes, og adskillige hold har signet ham, for eksempel Misfit Gaming og Gamers Origin.

 

L9 i dag

 

I dag taler de oprindelige fire ikke rigtig med hinanden. Folk ser L9-klubben som en joke i League of Legends-fællesskabet og forstår, at hvert af medlemmerne har dannet deres egen gaming-karriere.

 

Disse var nogle af de mest berygtede spillere til dato, du kan læse om den legendariske AD carry “Uzi”, som mange anser for at være den bedste til nogensinde at spille rollen her.