Hvad er de sjældneste Valorant-skind?

Hvis du nogensinde har spillet Valorant, forstår du sikkert allerede den vigtige rolle, som skins spiller. Ved at hjælpe dig med at skabe personaliserede våben gør de spiloplevelsen mere fordybende og personlig.

I denne artikel vil vi tale om syv af de sjældneste Valorant-skind.

Arcane Sheriff

Dette skin indtager førstepladsen på denne liste som det mest sjældne Valorant-skin.

Riot Games, skaberen af Valorant, lancerede sin Netflix-serie "Arcane" i den sidste del af 2021, og i november samme år blev Arcane Sheriff-huden frigivet for at promovere denne serie.

Det er et unikt skin og er designet til at ligne det foretrukne våben, som en af seriens primære spillere, Jinx, bruger. Grebs- og skydeanimationerne er blevet justeret, så de føles præcis som Jinx.

WayFinder Shorty

Wavefinder Shorty blev introduceret i begyndelsen af 2022 som en unik belønning til Twitch Prime-medlemmer.

Dette skin har en matsort baggrund med sølv- og guldmotiver. Det er usædvanligt i den forstand, at ingen andre genstande i videospillet har et design som dette. Det er det første af sin slags, hvilket gør det til et ekstremt sjældent og eftertragtet skin.

Der er dog dårlige nyheder, hvis du håber på at få fat i dette skin: Det er ikke længere tilgængeligt.

Champions '22-kollektionen

Guld og rød er signaturfarverne i Champions 2022-kollektionen. Den består af Butterfly Knife (5350 VP) og Phantom (2675 VP) og blev lanceret for at fejre VCT Champions 2022. Det er dog ikke længere muligt at købe det.

En af de gode ting ved dette skin er, at 50 procent af alle indtægter fra købet af dette sjældne skin gik til velgørenhed.

Ruin-skins

Ruin Collection, en favorit blandt gamere, har været at finde i adskillige samlinger siden spillets debut. Det har et kongeligt design med et rødt, krystallinsk skær, som helt sikkert vil få dig i gang.

Denne kollektion blev tilgængelig den 13. oktober 2020 som en del af Ignition Episode 1 Act 3 og tilbyder skins til våben som Vandal og Marshal. Den indeholder også et af Valorants vigtigste våben - Ruin Dagger.

Vil du købe en betænksom gave til den ivrige gamer i dit liv? Hvorfor ikke sende dem et Valorant-gavekort?

Skind til kongeriget

Disse Valorant-skins er heller ikke nye. De blev lanceret i juni 2020 og omfatter et fantastisk sæt våben, som inkluderer knive i en metallisk sølvfarve. Samlingen er vigtig, fordi det var det allerførste Battle Pass, der nogensinde indeholdt en kniv.

Hivemind-kollektionen

Disse skins har et tydeligt udenjordisk design, der ligner en insekttue, og indeholder metal fyldt med lilla alien-slim. Hivemind Collection indeholdt våben som f.eks:

  • Ares
  • Shorty
  • Vandal
  • Scepter

Shorty var i bund og grund en belønning for at have gennemført en episode, mens Vandal og Spectre var tilgængelige på henholdsvis level 25 og 5. Ares kunne fås fra niveau 1. Det vigtigste incitament for at gennemføre dette Battle Pass er en kniv, som kan låses op på niveau 50.

Couture-samlingen

Den næste på vores liste er Couture Collection, som var inspireret af modehusene i Paris og Milano. Skindene i denne kollektion har minimalistiske markeringer på en elfenbensbaggrund, der minder om 1960'ernes mode, hvor der også var dyremotiver.

Disse sjældne Valorant-skind, som blev lanceret i juni 2020, blev leveret til Bulldog, Stinger, Frenzy og Marshal.

Polyfox-kollektionen

Disse skind portrætterer ræveagtige egenskaber. En geometrisk stil blev brugt til at illustrere rævene på våbnene, hvilket resulterede i bemærkelsesværdigt symmetriske designs. Denne kollektion blev tilgængelig i august 2020 og indeholder skins til Guardian, Bulldog, Judge og Sheriff.

De sidste tanker

Valorant handler ikke kun om færdigheder og gameplay, men også om personalisering, hvilket er muligt gennem unikke skins. Kollektionerne på denne liste er designet til at gå ud over blot tilpasning, men kan bruges som et symbol på præstation, engagement og dedikation.

Uanset om du har Ruin Collection eller den ekstremt sjældne Arcane Sheriff, kan du nyde godt af eksklusivitet og fællesskabets anerkendelse.

Hvis du håber på at øge din Valorant-rangering og erhverve nye skind, så er den gode nyhed, at vi kan hjælpe. Kontakt BoostRoyal i dag for at høre mere!