Hvad betyder implementeringen af Vanguard for LoL-spillere i 2024?

Spil bliver mere og mere sofistikerede, og det gør hackerne også. Uanset om du vil nyde en afslappet kamp eller booste dine LoL-ranger, er du sandsynligvis udsat for en masse snydere.

Afhængigt af typen af snyd, kan du få en dårligere spiloplevelse. Heldigvis har Riot taget hånd om dette problem ved at implementere Vanguard. Det blev først introduceret med Valorant, og det vil nu ankomme til League of Legends.

Ved første øjekast vil du se, at Vanguard er en anti-cheat-software, men hvad vil det betyde for dig som LoL-spiller? Lad os finde ud af det!

Hvad er Vanguard?

Riot Vanguard er en brugerdefineret spilsikkerhedssoftware implementeret i virksomhedens spil, såsom Valorant. Dens mål er at fremme sikker og fair gaming på tværs af alle platforme.

Du vil se Vanguard blive installeret sammen med dit spil, og begge programmer kører samtidigt.

Når du kører Vanguard, får du en notifikation i systembakken. Du kan slå den fra ved at vælge "Exit Vanguard." Dette er en pålidelig mulighed, hvis du opdager, at programmet påvirker andre ting på din computer.

Kort sagt vil programmet arbejde for at sikre, at der ikke er nogen snydere i dine kampe.

Hvad er fordelene ved Vanguard?

Den største fordel er, at du får en snydefri spiloplevelse. Hvis en snyder for eksempel skulle blive fanget, kan du forvente, at Vanguard tager lignende forholdsregler som Valorant-kampe.

I Valorant slutter en kamp automatisk, når en snyder bliver opdaget. Afhængigt af overtrædelsen kan snyderen blive udelukket fra spillet. De andre spillere kan også blokere snyderen.

League of Legends vil bruge Vanguard til et lignende formål, og det vil give spillerne mulighed for at blokere snydere og få en LP-refusion. Med andre ord vil du ikke miste dine dyrebare League Points, hvis en kamp slutter på grund af snyd.

Er der nogen problemer med Vanguard?

Teknisk set vil du ikke have nogen problemer med din League of Legends-konto, når du bruger Vanguard.

Valorants Vanguard-system har dog tidligere fået opmærksomhed på grund af usædvanlig aktivitet. Programmet sporer nogle gange dine andre pc-processer, uanset om du spiller eller ej på det tidspunkt.

Vanguard gør ikke dette uden grund. Husk, at programmet leder efter software med sårbarheder, som ofte bruges af hackere til at snyde.

Da det først blev implementeret, syntes Vanguard at være "for påtrængende." Det forventes dog, at Vanguard-systemet i LoL bliver bedre optimeret.

Du kan afinstallere Vanguard, hvis du vil, men husk, at du ikke vil kunne køre dit spil uden det. Når du prøver, får du en meddelelse, der beder dig om at downloade Vanguard igen.

Vi foreslår, at du afinstallerer Vanguard, hvis du opdager, at det påvirker dine andre pc-programmer.

Hvad hvis du vil opgradere en ny konto?

Riot Games har planlagt betydelige ændringer af deres MMR-system i League of Legends. Dette nyere system har til formål at gøre ranked matchmaking bedre for alle spillere, især dem i lavere rækker eller "ELO Hell".

Implementeringen af Vanguard vil hjælpe med dette nye system, da det vil forhindre snydere i at afsløre sårbarheder og forsøge at vinde kampe på unfair vis.

Hvad med dem, der gerne vil booste eller "smurfe" deres konti? Teknisk set vil du ikke blive straffet eller bannet for at smurfe, men der er ingen måde at fortælle, om de nye MMR-ændringer vil påvirke spillere, der gør dette.

I Valorant, for eksempel, vil smurfere have meget sværere ved at finde kampe og få point til at stige i graderne. LoL-spillere kan forvente et lignende system, når disse ændringer (og Vanguard) endelig er live.

Hvis du gerne vil have en konto til at stige i niveau, kan du hyre en account booster. Det er professionelle, som kan få din LoL-konto til den rang, du ønsker, uden at du skal bekymre dig om bans, straffe eller andre problemer.

Når Vanguard går live, kan du forvente, at disse professionelle kommer med sikrere foranstaltninger til at tage sig af din konto. Da Riot ikke straffer smurfere hårdt, vil du ikke have nogen problemer.

Det korte af det lange

Det er afgørende at holde sig opdateret om de seneste ændringer i League of Legends. På grund af den massive spillerbase og de løbende problemer kan du forvente, at udviklerne implementerer yderligere ændringer, efterhånden som tiden går.

Fra i dag ser Vanguard ud til at være noget positivt for spillere i League of Legends, da det vil forhindre snyd. Hvis du er bekymret for potentielle MMR-ændringer i fremtiden, kan du overlade din konto til en booster.

Boostere vil tage sig af hele processen og sikre, at du ikke behøver at beskæftige dig med dårlige hold, tabte kampe og endnu vigtigere, tabt tid.