Historien om runer og masteries i League of Legends

Runer og masteries er integrerede aspekter af League of Legends. Når du repræsenterer dig selv med Avatar of A Summoner, opbygger du din profil gennem sejre. Du låser op til tilpasning gennem bannere og ikoner, samt in-game resultater. For at gøre det, udstyre du din champion med runer, der øger deres angreb og evner. Mastery af en mester resulterer i gunstige match-ups, der hæver din Summoner-profil. Det er vigtigt at forstå historien om begge runes og Champion Mastery.

I League of Legends går spillerne et progressionssystem kendt som Champion Mastery. Det er tilgængeligt for dig, efter at du har nået et indkaldsniveau på fem. Systemet registrerer en spillers færdighedsniveau med hver champion, de spiller. Når et kvalificeret spil slutter, karakteriserer det din ydeevne og sammenligner det med hele spiller databasen. Skalaen går fra S, A, B, C og D rækker med S som den højeste og D den laveste. Derefter tjener du point for din mester. Dette punkt score system er kendt som Champion Points eller CP. Hver champion har et mesterskabsniveau op til fem i alt og starter på niveau en. Jo bedre præstationen, jo mere cp du akkumuleres til din særlige mester.

Over tid, når du stiger i rækkene, låser du belønninger til din mester. De spænder fra rollespecifikke titler til din mester til Mastery Badge Emotes og Load Screen Borders. Du låser også op for en meddelelsesbannere for hver dræb fra dig eller en anden holdkammerat. Der er også et mastery niveau 6 og 7, når din Champion rangerer s på niveau 5. Du bruger Mastery Tokens med HEXTECH LOOOOW System for at få Champion Shards og Permanents.

For din champion at niveauere op hurtigere, er det afgørende at forbedre dem med runer. De forstørrer din Champions statistik og evner i kamp. Runer er købbare i riot butikken med indflydelsespunkter, som du tjener som du spiller kampe. For eksempel, hver sejr dig 18 IP med 2.312 pr. Minut. Tabs giver dig 16 IP med 1,405 pr. Minut. Disse tilføjer op over tid, hvilket giver dig mulighed for at købe runer. Du har en grænse på 720 runer i alt.

Der er fire typer runer:

Mark - Denne rune fokuserer på lovovertrædelse.

  • Seal - Denne rune fokuserer på forsvaret.
  • glyph - denne rune fokuserer på magi.
  • Quintessence - Denne rune fokuserer på alsidighed.

    Disse runer giver bonusser til din mester. Effektiviteten af ​​hver rune afhænger af den playStyle, du foretrækker. Du kan også opdele runer i tre niveauer, der repræsenterer forskellige niveauer af magt. Tier One er til mindre runer, Tier TO er tilgængelig til køb på niveau 10, og Tier Tre er til større runer. Du kan kun købe Tier tre runer på niveau 20.

    Konklusion

    For at opbygge din Summoner-profil i League of Legends, skal du mestre dit Champions 'Rune System. Tid og dedikation er en væsentlig faktor, som du spiller gennem spil. Find ud af hvilken champion repræsenterer dig bedst, når du eksperimenterer med runer. Du kan øge din Champions Mastery-niveau gennem hårdt arbejde og engagement.