Historien om Ratirl

Ratirl er en internet personlighed baseret på Sverige. Han betragtes som en højtuddannet, talentfuld og giftig spiller, som lol-samfundet har stødt på hidtil. Uanset om han er i junglen eller i Botlane, er Ratirl kendt som den bedste træk i verden. Lad os lære mere om hans historie og hvordan han blev så vigtig i lol.

Ratirl's fortid

Ratirl går tilbage til omkring sæson seks, da han bare blev en kendt personlighed. Normalt lavede han spil, der følte sig mistænkelig. Det meste af lol-samfundet, herunder pro spillere og høje elo-spillere, hævdede, at han brugte tredjepartsværktøjer og scripts til at hjælpe ham med dem, der spiller.

På en måde begyndte Ratirl sin karriere med konti salg og ELO Boosting. Han var berygtet for at have en 90 procent win rate. Alt med over 80 procent i win rate-kontoen på EU-serveren var hans.

På grund af gevinstraterne blev han populær. Da han havde fantastiske færdigheder over andre mestere, inspirerede han folk til at være som ham. Men ingen kopierede virkelig de bedste dele af hans personlighed og gameplay. De fokuserede mere på de giftige dele, hvor han har fået en massiv efterfølger.

l9 og ratirl

L9 er en gruppe afledt af toksiske streamers, der kan lide deres toksicitet. Det blev skabt af Obsess (en tidligere Misfits Pro Player) og Ratirl. Selv om det ikke var meningen at være en gruppe, kunne de lide navnet og brugte det. Fans kopierede dem straks. Derfor tror de fleste teenagere, at han er cool, når han initierer SPAM L9S.

Hans ansigt

Ratirl viser aldrig sit ansigt på kameraet, selv i camstrømme. Der er ingen Instagram fotos eller noget.

hans stigende

For et år siden anerkendte Ratirl sit potentiale og brugte det berygtede navn til at blive en enorm internet personlighed og streamer. Han streamede konsekvent på træk for at øge sit efterfølgende umiddelbart efter lol recap video.

Siden da har Ratirl haft 15.000 konsekvente seere på Twitch. Dette tal er stort, uanset streamer. I sidste ende tager Ratirl sin Twitch Streaming seriøst og fik konsekvent med YouTube uploads. Bogstaveligt talt ser hans videoer mindst 100.000 visninger på sin personlige kanal.

Hvorfor afspilningslisten er så populær

En af grundene til, at Ratirl har så mange seere, er hans spilleliste. Han har en god smag i musik, men han er også sjov og har en banting og lidt toksisk personlighed. Det er et behageligt show at se, og det var så nemt at holde sin loyale fanbase med navnet som Ratirl.

katteobesætning

Selvom han er kendt for toksicitet og er inspirationen til forskellige klubber, har han også en kærlighed til katte. Nogle kan sige, at det er en besættelse. Hans dedikerede instagramprofil har kun billeder af disse killinger.

Duos

Normalt gør Ratirl DUOS med spillere, der tilbyder enchanterstøtter, herunder Janna og Lulu for at nævne nogle få. Hans mest populære duo til dato er med Yamato. De arbejdede sammen fra uberørt hele vejen igennem Challenger og havde omkring en 70 procent win rate under deres løb.

Konklusion

Hvis du ikke har tjekket ud Ratirl endnu, kan det nu være tid til at gøre det. Du kan fange ham på Twitch eller hans YouTube-kanal for at få lidt hilarity og en lille toksicitet i din dag.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now