Har man lov til at have flere Riot-konti?

Valorant er et multiplayer first-person shooter-spil, hvor hold på fem spillere hver konkurrerer mod hinanden. Efter en betaperiode med begrænset adgang blev spillet udviklet og udgivet af Riot Games den 2. juni 2020.

De fleste af Riots spil er baseret på Runeterra-verdenen fra League of Legends, bortset fra Valorant. I Valorant-spillet angriber det ene hold det andet ved at forsøge at plante en bombe og få den til at detonere, mens det forsvarende hold forsøger at forhindre, at det sker.

Spillere forsøger normalt at gøre alt, hvad de kan, for at avancere og stige i graderne i spillet, og nogle tyr endda til at bruge flere konti. Hvis du kæmper med at øge din rang, mens du spiller Valorant, kan du gå til BoostRoyal-webstedet og få en hjælpende hånd fra en højt rangeret spiller.

Kan en Riot-konto have flere ligakonti?

Selvom der er en del kontroverser omkring det at have flere konti, og mange spillere rynker på næsen af denne praksis, er der ingen Riot-regel, der forbyder det. Spillere kan beslutte at have flere konti af forskellige årsager, og derfor kan du oprette så mange, som du vil.

Riot har dog en nultolerancepolitik over for snyd i enhver form. Det betyder, at hvis de finder ud af, at du bruger flere konti til at omgå et ban eller få en unfair fordel i spillet, vil din konto blive bannet med det samme.

Der er også andre metoder, der kan føre til, at din konto bliver bannet, som f.eks. bevidst at tabe eller miste spil for at øge en kontos MMR, købe højt rangerede konti eller dele konti mellem flere brugere.

Hvad er smurfing og skin-changing?

Når en spiller i et onlinespil opretter en ny spilkarakter for at spille mod en lavere rangeret spiller, kaldes det smurfing. På den anden side er skin changing, når en spiller ændrer nogle visuelle elementer i spillet, som kan kontrollere udfaldet af kampen.

Begge dele er almindeligt, når man spiller spil som League of Legends og Valorant, og Riot vil ikke forbyde din konto for smurfing eller skin changing. Men hvis du bruger et skin fra en tredjepart til at forbedre dine evner, kan din konto blive forbudt, da det kan betragtes som snyd.

Hvorfor opretter spillere flere konti?

En af de mest almindelige grunde til, at en spiller opretter flere Valorant-konti, er, at de kan spille mod deres venner, der kan være i forskellige rækker. Det er også en god måde at afprøve nogle nye ting, som du ikke ville være villig til at risikere ved hjælp af din hovedkonto.

Hvis du vil eje flere konti uden at overtræde Riots vilkår og betingelser, skal du have en anden e-mailadresse til hver konto. Så længe det, du gør, ikke betragtes som snyd, kan du have det sjovt med at bruge flere konti til at spille med andre spillere, der måske er på en anden rang end dig.

Kan man blive bannet for at have flere konti?

Der er i øjeblikket ingen begrænsning på antallet af Riot-konti, du kan have, mens du spiller Valorant of League of Legends. Du må dog ikke dele din konto med andre spillere eller bruge den til at booste andre spilleres karakterer. Dette vil være en overtrædelse af Riots servicevilkår og medføre, at dine konti bliver forbudt permanent.

Dette gælder også for smurfing og skin changing. Hvis Riot finder ud af, at du har til hensigt at ødelægge andre spilleres spil eller opnå en uretfærdig fordel ved at bruge et nyt tredjepartsskin med forbedrede evner, vil din konto blive suspenderet eller bannet.

Det er heller ikke tilladt at bruge det samme brugernavn til flere konti, hvilket går tilbage til reglen om at have en anden e-mailadresse til hver separat konto.

Har du brug for at booste din rang? Prøv BoostRoyal!

I øjeblikket tager Riot nogle forholdsregler for at imødegå brugen af smurfing i Valorant-spil, herunder justering af matchmaking-ratings (MMR) for smølfekonti og introduktion af Automated Smurf Detection. Det betyder, at der kan være et par ændringer på vej.

Hvis du i mellemtiden vil finde nye måder at booste din rang på, mens du spiller Valorant, kan du prøve at bruge BoostRoyal. Du kan få adgang til en bred vifte af tjenester, såsom smurfing, skinskift og ændring af din e-mail eller adgangskode.