Har LPL blive den bedste lol region?

Efter flere år med den LCK dominerer professionelle League of Legends turneringer, LPL kom til at sætte denne æra til ophør. Har LPL blive den bedste LoL Region? Det er en vanskelig ting at svare på. Der er mange ting at overveje, når de beslutter, hvilken en er den bedste.

Hvis du ønsker at måle den samlede færdighedsniveau i en region eller mesterskabet, er du nødt til at analysere de hold, der er en del af det. Alle regioner har stærke hold, der kunne tage ud mange andre spillere fra verdener.

Uanset, at LPL spil stil har vist sig at være en af ​​de mest effektive strategier, du kan vedtager til dine kampe. Den kinesiske makro-spil er upåklagelig. Det er grunden til at de altid udmærke sig på professionelle niveauer af gameplay. Men er det nok til at overtage LCK?

Dyk ned i denne side for at få et svar på det spørgsmål!

Er LPL Teams Den gode?

De er uden tvivl nogle af de bedste hold i professionel LoL historie. Hvordan disse spillere spille dette spil gør du tror, ​​hvor hurtigt du kan tænke, mens du spiller sådan en stressende spil som LoL kan være.

Fra og med FPX, du kan se kvaliteten af ​​spillerne i denne region. Doinb, den FPX midten Lanner, betragtes som den bedste professionelle LoL spiller i 2021. Bortset fra, at dette hold allerede vundet en Worlds mesterskab før.

FPX er ikke det eneste hold med fantastisk spillere, selv om. Royal Never Give Up (RNG) viste, hvor svært at spille mod et LPL hold kan være i 2021 MSI. Med spillere som Xiaoxu og GALA, kan holdet tage flere risici og prøve mere mekaniske spiller. De gør det ser let.

Nu har vi de tidligere LPL mestre: EDG Gaming. Dette hold formået at vinde finalen mod FPX i en mere end anspændt bedst af fem-serien. De MVP'er af dette team er uden tvivl Spejder og Viper. Dette holds ADC velsagtens havde en af ​​de bedste spil i sin karriere, mens du spiller mod FPX.

Er det bedre end LCK?

Adspurgt om, hvad den bedste LoL regionen var, alle pegede på LCK. Denne liga havde tre gange Worlds vinder SKT 1 med Unkillable Demon konge Faker, som er den bedste LoL spiller i historien om professionelle LoL.

Uanset at med undergang T1, det samlede niveau for den LCK gik ned, også. LPL hold udnyttede det og formåede at vinde mod de fleste LCK hold i internationale turneringer.

Alle troede det LCK var over, indtil Damwon Gaming vandt Worlds 2020. Efter dette, LCK fans genvandt håb i denne region. Dog kom festlighederne til ophør for LCK når RNG vandt MSI finalen mod Damwon Gaming.

bundlinje -Er LPL den bedste LoL Region?

Det korte svar er ja. Man kan sige LPL er nu det bedste LoL regionen. Selv efter Damwon vandt verdener, LPL holdene hurtigt forberedt til MSI og sørget for at vinde over dem. LPL hold er objektivt bedre end LCK s, hvilket gør det vanskeligt for andre hold at møde LPL i kommende turneringer.