G2 slår sig igennem LEC-slutspillet

Det viser sig at være endnu et godt år for G2 Esports efter en historisk sejr over Rouge i finalen af League Of Legends European Championship 2022 Spring play-offs. Desuden blev G2 med denne sejr G2 kronet som europamestre for en rekordstor 9te gang og befæstede deres position som det mest dekorerede hold i turneringens historie.

 

Efter at have besejret de mangeårige rivaler Fnatic med 3-0 i et spændende, ensidigt semifinaleopgør, tog G2 Esports deres momentum med sig direkte ind i finalen. Med et sådant boost af selvtillid og et stjernespækket hold var G2 simpelthen ikke noget match for Rouge, og sidstnævnte blev hurtigt sendt af sted med 3-0 for at gøre en ende på deres håb om at løfte EM-trofæet. Er du jaloux på G2 endnu? Bare rolig, du kan få dine placeringskampe spillet af en professionel og altid placere dig i toppen!

 

For at gøre sejren endnu sødere for G2 spillede de disse play-off-finaler foran et live publikum. Noget helt andet end da de tabte sidste års finale, som blev spillet under højden af Coronavirus-pandemien. Om publikums tilstedeværelse havde nogen effekt på holdet er ikke til at sige, men de satte i hvert fald pris på at have deres fans til at heppe på dem.

 

LEC's forårsfinalekamp

 

På typisk G2-manér startede holdet kampen med den selvtillid og målrettethed, som fansene er kommet til at forvente af dem. Lige fra starten var Rouge i problemer. G2 startede kampen på den røde side og kørte straks den gennemprøvede Ahri-Jarvan IV-kombination, som de med overvældende succes brugte mod Fnatic i seriens semifinale.

 

Rouge forsøgte at imødegå med en matchende mid lane, men deres manglende evne til at kontrollere bot lane viste sig at blive deres undergang. G2 Esports' rookie starlet duo af Raphael "Targamas" Crabbe og Victor "Flakked" Lilora var bare for gode til at kontrollere bot lane for Rogue, og G2 var i stand til at sikre sig en hurtig række af kampe.

 

Rouges comeback

 

Der var et håb for Rouge i tredje kamp, som de startede rigtig godt. De havde 12 minutters fuldstændig dominans takket være Malrangs heltedåd, som gik på en imponerende dræbertur.

 

Det så godt ud for Team Rouge, indtil Targamas kom op med et magisk øjeblik for G2. Hans hurtige og brutale triple kill satte en stopper for Rouge's fremgang, og pludselig var G2 tilbage i kontrol. På den anden side, med ranked win boosting services behøver du’aldrig at bekymre dig om at tabe et spil igen!

 

Tro på CaPs

 

G2 Esports-legenden caPs beviste endnu en gang, hvorfor han er så vigtig en spiller for holdet. Forårsslutspillet i 2022 var endnu en chance for at bevise, hvorfor han i vid udstrækning anses for at være en af de bedste til nogensinde at spille spillet.

 

Hans fuldstændige dominans af spil på Ahri var en fornøjelse at være vidne til, for eksempel da han ødelagde Rogue med en 8/0/4 (kill/death/assist) ratio, hvilket indbragte ham MVP-prisen. Du kan nu opleve, hvordan det føles at spille med en mid-laner, der fuldstændig overgår modstanderen, ved at tilmelde dig en DuoQueue boosting service.

 

Konklusion

 

Næste opgave for G2 Esports er 2022 Mid-Season Invitational, hvor de skal kæmpe med 10 andre hold om kronen. G2 vil få selskab af nogle af de bedste hold, såsom Istanbul Wildcats og DetoNatioN FocusMe, når de går i gang med at genvinde titlen i Busan, Korea. At dømme ud fra deres præstationer i Europa bør G2 have gode chancer mod de asiatiske giganter.

I mellemtiden kæmper den tilsvarende NA-organisation TSM med flere problemer, da de ikke kun placerer sig i bunden af LCS, men også får modspil for interne problemer.