Forventninger til 2021 LCS

2021 ser ud til at være en stor sæson for LCS. Talrige hold er sat ud for at genopbygge deres rosters med store stjerner i et andet år, hvor ikke en hold kunne kæmpe det ud af gruppestadiet på verdensmesterskabet. Visse hold er på udkig efter at bryde sig ind i international konkurrence og indenlandske succes ved hånden. I modsætning hertil søger andre at forbedre indenlandsk inden du går ind i de store spil.

holdvæske er de førende udsigter i LCS

I denne klasse forventes holdene at styre ligaen, eller i det mindste have et løb i playoffs, for at fange en international invitation. Disse klasser er dem, der gjorde det absolut mest under offseasonen for at styrke deres roster for at tage det bedste i verden.

Holdvæske har kun tilføjet to nye medlemmer, men disse spillere ser ud til at være gode tilføjelser til det allerede magtfulde hold. De har erhvervet Laner Barney og Lucas Tao Kilmer Larsen, som fortæller os, at organisationen ønsker at lykkes internationalt, og fans bør ikke forvente noget mindre.

Begge hold TSM og Cloud9, har sprøjtet store penge til at bringe udenlandske spillere, der ikke bare burde vinde ligaen, men også gøre en stor indflydelse uden for ligaen. Ændringer i de coachingafdelinger for både hold og fans bør forvente ekstraordinære forestillinger fra grupperne. Det sidste hold i denne kategori er det onde, der er, hvilket har forbedret sin roster med Jeong Eon-Young og Lee Dong-Geun. Dette hold skal sigte mod højere mål.

CLG er i håb om en 2021 LCS playoff run

Denne organisation søger at lave dybe løber i LCS-playoffs og de bekymrende hold i højere rækker for at sculpt et sted i den internationale konkurrence. CLG ser lidt usædvanligt på papir, men det skal skyde for et toppunkt i den faste sæson og en god playoff-løb. 100 tyve lavede fire femtedele af de gyldne værger playoff roster fra den foregående sæson, og FlyQuest med sin håndfulde Cloud9 spillere, der har konkurreret om titler eller på lige fod med det niveau.

Dignitas genopbygning i håb om forbedring for næste sæson

Disse hold genopbygger og giver spillere tid til at udvikle sig i hele næste sæson. Holdene ville være ekstatisk, hvis de får en høj playoff-såning eller endda et internationalt udseende, men det ville sandsynligvis ikke ske på grund af de rosters, de har skabt.

Golden Guardians og Immortals er de to anerkendte udviklingshold. Golden Guardians gik under fuld rekonstruktion i 2020 offseason og gik til dobbelt på hjemmelavet talent ved at starte to spillere, der kommer fra kollegier. Immortaler har bragt i David Challe, en nybegynder, parrer ham med en veteranimport Jungler og to andre LCS-rookies for at forbedre denne sæson. Den sidste hold, der søger at genopbygge, er Dignitas. Dignitas søger at starte spillere i LCS Academy den foregående sæson og blive undervist af to eksperter med over fem års erfaring i ligaen.

Organisationer tog lektioner fra ligaens fejl internationalt og planlægger fremtiden. Med alle de nye ansigter og krav ser sæsonen at bringe en masse spænding med potentialet til at dominere denne sæson.