Excel Esports' rejse uden fortilfælde: Fra bunden til sommerfinalen i LEC 2023

2023 LEC Summer Finals har været en rutsjebane af følelser, fyldt med uventede drejninger. League of Legends European Championship (LEC) har fået et nyt format i 2023-sæsonen med kampdage på lørdage, søndage og mandage. Den sidste del af denne sæson har været en spændende tur, hvor G2 Esports og Excel Esports har kæmpet om mesterskabstitlen.

Excel Esports: Fra underdogs til finalister

Excel Esports, en britisk esportsorganisation, skrev historie ved at nå sæsonfinalen i LEC 2023. På trods af at de sluttede i bunden af LEC's regulære sæson i både vinteren 2023 og foråret 2023, vendte Excel bøtten ved at sikre sig tredjepladsen i LEC's regulære sæson i sommeren 2023. I deres utrolige løb i LEC Summer 2023 Group Stage besejrede de Mad Lions og SK og gik videre til slutspillet.

Excels rejse til finalen var ikke uden udfordringer. De mødte G2 i en neglebidende serie på fem kampe, hvor de tabte 3-2, før de vandt 3-1 over Fnatic i anden runde. Selvom de tabte 3-0 til G2 i finalen i Summer Playoffs, er deres rejse til finalen blevet beskrevet som deres "største comeback".

G2 Esports: De regerende mestre

G2 Esports, vinderne af vinterens og forårets splits, var favoritterne, da de gik ind til finalen. De levede op til forventningerne og beviste deres dominans ved at vinde LEC Summer Playoffs. G2's sejr var ikke kun et bevis på deres dygtighed og strategi, men også en afspejling af deres modstandsdygtighed og tilpasningsevne.

Vejen frem: Sæsonfinalerne i LEC 2023

Med sommerens playoffs overstået skifter fokus nu til LEC 2023 Season Finals, som starter den 19. august. Excel Esports skal møde Mad Lions i det, der tegner til at blive en spændende kamp. De får følgeskab af G2, Team BDS, Fnatic og SK Gaming i finalen, som finder sted fra den 8. til den 10. september på Sud de France Arena i Montpellier-forstaden Pérols i Frankrig.

Konklusion: En sæson med overraskelser og comebacks

2023 LEC Summer Finals har været et vidnesbyrd om esports uforudsigelighed og spænding. Fra Excel Esports' utrolige comeback til G2 Esports' fortsatte dominans har sæsonen været fyldt med mindeværdige øjeblikke. Når vi ser frem til LEC 2023 Season Finals, kan vi forvente flere spændende kampe og uforglemmelige spil.