Er DOINB den bedste lol-spiller i 2021?

år siden, da folk spurgte hvem den bedste spiller i professionel lol var, pegede alle på Faker som den bedste spiller på hele tiden. Den ukillerbare Demon King har bragt mange priser til SK Telecom 1, der er en todelt vinder Worlds Championship Champion.

t1 led en undergang. Selvom de nu er på vej til verdener, er der nu flere hold, der ser frem til at overgå dem. Mens mange mennesker ser showmaker som Faker's efterfølger, er Doinb for mange de bedste i 2021.

Spille en Hyper-Carry Game-Style, Doinb har fået popularitet siden 2018. Det er året, han vandt verdener. Har han taget over Faker? Læs denne side for at finde ud af!

Hvad er de andre kandidater til lol esports 2021 bedste spiller?

Vi lavede en liste over nogle af de bedste lol-spillere i professionelle esports for at sammenligne dem med Doinb og hans præstation i løbet af året. Hver af dem har mestret mesterne i deres rolle og har ført deres hold mere end én gang.

faker

rolle: midten

 • hold: Skt 1
 • k / d / a: 5.7
 • Region: lck

  Den ukillerbare Demon King Faker måtte være på denne liste. De fleste lol Esports fans Overvej denne spiller den bedste spiller i alle lol Professional Gaming History. Årsagen til det er hans evne til at flygte fra situationer, der var en sikker dræb for det andet hold, og hvordan han kan udpege sine fjender.

  showmaker

  rolle: midten

 • hold: damwon kia (dwg)
 • k / d / a: 5.8
 • Region: lck

  Showmaker er den tidligere verdens champion sammen med DMW. Det er ikke almindeligt at se, at showmaker taber i banefasen. Han har tendens til at spille skaleringsmester, der beskæftiger sig med tonsvis af skader i det sene spil, hvilket gør det til en ting at bekymre sig for andre midtbaner.

  forstyrret

  rolle: ADC

 • hold: fnatic
 • k / d / a: 9.1
 • Region: lec

  Med den højeste K / D / A I denne liste er Upset en af ​​de mest undervurderede spillere i professionel lol. Han har aldrig været i verdener før. Men i sin debut i LEC slog han nogle af de bedste annoncer i verden, der er endnu bedre end G2 Rekkles.

  er doinb bedre end dem? Hvad gør Doint så godt?

  Kom til hovedpersonen på denne side, har vi DOINB. I øjeblikket spiller for FPX, har han allerede et verdensmesterskab under hans bælte. Han blev plukket som en Soloq Prodigy og er nu en af ​​de bedste spillere i LPL.

  ryze, vladimir, og ORIANNA er nogle af hans bedste mestere. Men det er hans Sylas den, der absolut sletter alle fra riftet. Doinb har altid til formål at dræbe og sørge for at få det, selv i uretfærdige situationer.

  Hans makro spil er også en af ​​de bedste i verden og hjælper sit hold omvendt ugunstige odds. Er han bedre end de spillere, der er angivet før? Det er et svært spørgsmål at svare, da han ikke har spillet mod de fleste af dem. Men hans evne til at spille lol viser, at han kan være.

  Konklusion - er DOINB den bedste lol-spiller i dette år?

  Verdens 2021 er den perfekte mulighed for Doinb for at fortælle alle, hvor godt han er. Men han er ikke bedre end Faker i hans Prime. Doinb har stadig en lang vej at gå igennem, hvis han vil komme til det niveau. For at besvare dit spørgsmål: Han er ikke den bedste lol-spiller i 2021 ... endnu. Men han kan ændre det i verdener.