Er det tilladt at skifte hud i League of Legends?

Der er en vis usikkerhed omkring det at ændre en champions skin i League of Legends. I bund og grund er det at ændre visuelle elementer i spillet, der tilsyneladende kan kontrollere udfaldet af en kamp. Riot har en tendens til at tillade skin-ændringer, der ikke påvirker gameplayet. Men der er tilfælde, hvor de kan fjerne din konto.

Fortsæt med at læse for at lære mere om at ændre din hud i LoL, og hvordan det kan få din konto forbudt.

Hvad er Custom Skins, og hvordan får jeg dem?

Riot Games, udvikleren og distributøren af League of Legends, udgiver jævnligt skins, så spillerne kan tilpasse deres figurer og få en mere interaktiv spiloplevelse.

Skins kan ændre figurernes visuelle udseende ud over at ændre stemmeskuespil, karakter og ledsagende animationer.

At tillade skin-ændringer er også en måde for Riot at tjene flere penge på spillet. Nogle populære skin-linjer designet og udgivet af Riot inkluderer PROJECT og Spirit Blossom.

Da officielle skins fra Riot koster en del penge, bruger mange spillere også tredjeparts softwaresystemer til at klæde deres figurer i mere unikke skins. Disse programmer giver spillerne mulighed for at skabe mere unikke visuelle ændringer, der går ud over, hvad Riot distribuerer. Men reglerne for tredjeparts skin changers bliver mindre definerede, hvilket resulterer i usikkerhed om, hvorvidt din konto kan blive bannet.

Kan jeg blive bannet for at bruge en skinchanger?

Generelt er svaret nej. De skin changers, som Riot har frigivet, er helt acceptable. At bruge dem berettiger ikke til at banne din konto. Derudover udgør brug af tredjepartssoftware normalt ikke en trussel mod at få din konto udelukket. Det meste af tiden gælder skinændringer kun for dine enheder, hvilket betyder, at din skinændring kun er synlig for dig. Modstandere kan ikke se de ændringer, du har foretaget, og de påvirker dem derfor ikke.

Brug af tredjepartssoftware er vanskeligt. Du bør sikre dig, at du bruger en pålidelig tjeneste, fordi det kan gøre mere skade end gavn at anvende en skin changer fra et risikabelt program.

Det eneste tilfælde, hvor en League of Legends-konto kan blive bannet fra skin changers, er ved at bruge et tredjepartssystem, der justerer en karakters evner. Riot overvåger ofte kampe og bander brugere, der implementerer unfair fordele.

Derudover er der grund til at blive bannet, hvis man bruger tredjeparter til i sidste ende at få officielle skins fra Riot. Det er i bund og grund at stjæle penge fra virksomheden, og det er ikke acceptabelt at fortsætte med at bruge det.

Hvis du vil bruge en tredjeparts software, siger Riots officielle holdning, at det er på egen risiko. Selvom det måske ikke fører til, at du får en banned konto, bør du sikre dig, at du holder dig til et program, der kun ændrer synligheden på din enhed uden at give dig en unfair fordel.

Hvad er nogle af de mest populære Skin Changers?

Der findes mange elskede skins til forskellige Champions. Med mere end 160 i spillet har hver karakter mindst ét alternativt skin, der forbedrer spillernes oplevelse. Nogle af de bedst sælgende officielle skins fra Riot inkluderer:

  • Elementalist Lux
  • PROJEKT: Vayne
  • PROJEKT: Leona
  • Snigmorder Master Yi
  • Hvid magiker Veiggar

Der er mange andre figurer og Champions, som gamerne elsker. Det kan være svært at afgøre, hvilke skin-ændringer der er mest populære, fordi salgstallene ikke afspejler inspiration fra fan art eller de samtaler, der finder sted i onlinefora.

Noget tredjepartssoftware kan tage dine tilpasninger endnu længere. Du kan bruge applikationer som f.eks:

  • KillerSkins
  • Liga profil værktøj
  • Mod Skin LoL

Mange af disse programmer er ikke godkendt af Riot Games. Derfor bør du foretage nogle undersøgelser, før du downloader værktøjerne. Sørg for, at de er sikre at bruge og ikke vil pålægge nogen ændringer i dit League of Legends-gameplay.

Da der ikke er nogen godkendelse fra spilproducenter, skal du fortsætte med forsigtighed, da der altid er en risiko for, at Riot forbyder din konto.

Den nederste linje

Riot Games, skaberne og distributørerne af League of Legends, tillader skin-ændringer, herunder skin-ændringer fra tredjeparter. Men de tillader ikke ændringer, der påvirker udfaldet af spillet. Alt, hvad der kan give en spiller en uretfærdig fordel, risikerer, at Riot forbyder den pågældende spillers konto. Derfor anbefaler skaberne af LoL på det kraftigste, at spillere, der bruger disse programmer, går forsigtigt frem, da uofficiel software kan være uforudsigelig.