Er Caps den bedste vestlige lol-spiller på hele tiden?

Fans af Rasmus "Caps" Vinter ville argumentere for, at sammenlignet med Luka "Perkz" Perkovic, Caps er det bedre af de to.

Hvad gør caps det bedste?

Født Rasmus Borregaard Winther, denne 21-årige fra Danmark har spillet League of Legends siden 2015. Han er i øjeblikket medlem af G2-esports og spiller som en midterbane.

Ikke mange liga af legender fans ved, at Capz er den yngre bror til kolleger konkurrencedygtig gamer Ryze, der spiller Dota2.

mvp og all-proteam

kun 21, Caps er en pro-gamer, der har formået at vinde MVP-prisen fire gange fra League of Legends European Championship. Han har også hævdet den første All Pro Team Award fem gange.

Som medlem af G2-esports var han en del af det eneste ikke-asiatiske hold for at vinde mid-sæsonen Invitational (MSI), som tidligere er domineret af asiatiske hold.

hvem er bedre? Caps eller Perkz?

Dette er det million-dollar spørgsmål, der virkelig afhænger af, hvem du spørger. Nogle ville hævde, at caps spiller stil gør ham til det bedste af de bedste, mens Perkz er stil er lidt mere aggressiv.

Hvorfor?

Caps er en af ​​de eneste spillere til at spille back-to-back i verdensfinalen. Mens han måske har mistet, gjorde denne europæiske spiller, hvad meget få har været i stand til at gøre. På samme tid er han også den eneste spiller til at vinde MVP-titlen to år i træk, men repræsenterer to forskellige hold.

Som League of Legend Player har Caps været kendt for at gå fra midtbanen til botbanen.

Han spillede oprindeligt for FNATIC, men gik til at deltage i G2-esports, hvilket er det hold, som Perkz spillede med i fem år.

Perkz, selvom et år ældre end hætter, er blevet betragtet som en cut-throat-spiller, nogle gange sammenlignes med Asian Player Godv, der ses som en arrogant midtlaner.

Mens Perkz og Caps spiller forskellige positioner, vil Western League of Legends fans, der nyder strategisk spil, foretrækker Perkz over Caps.

perkz vinder profil

Som i efteråret 2019 sluttede Perkz kun to andre spillere til at have 1000 dræber på League of Legends. Han slutter sig til Elite Group of Rekkles og Jankos. Udover at have de mest dræber på League of Legends, er Perkz også den eneste person til at holde otte liga af legender europa mesterskab.

hvem tager førstepladsen?

I starten af ​​2021 besluttede Perkz at forlade G2-esports, hvilket er det samme hold, som Caps i øjeblikket spiller for. Perkz spiller nu for Cloud9 og har flyttet til USA. CAPS repræsenterer stadig G2-esports.

Mens Caps har de mest første All-Pro Team Awards, vil nogle argumentere for, at succes ikke kommer tæt på Perkz, er otte liga af legender Europa Championship titler.

Hætter er stadig meget aktiv i League of Legends, og som den yngre bror til Ryze, siger nogle, at det kun er et spørgsmål om tid, før Caps kan konkurrere med Ryze.