Dominationen af ​​LCK kom til en ende i League of Legends

LCK var i lang tid den bedste region i hele League of Legends professionel gaming. Men det kom til en ende for nogle år siden. Det er fordi de bedste hold i LCK faldt betydeligt deres kvalifikationsniveau.

Takket være det, andre regioner som LEC og LPL blev vigtigere i de internationale esports. De regioner haft mulighed for at blive bedre. Men det betyder ikke, at LCK er en nem region at spille mod. Kan det gå tilbage til sine gyldne år?

Denne undergang LCK skete af flere grunde, så det er svært at sige, om det kan undertrykke de andre hold som den gjorde før i tiden. Spillere er bedre hvert år, så hver dag der går, er en dag, der er mere vanskeligt for konkurrenter at slå deres jævnaldrende.

Hold læse denne side for at vide mere om denne sag!

Hvad gjorde LCK så god?

Som vi nævnte før, vi ikke betyde LCK er en dårlig region nu. Men det er ikke det eneste område, der vinder internationale turneringer. Hvis vi ønsker at forstå, hvorfor det ændrede sig, er det vigtigt at vide, hvad det LCK haft tidligere.

verdener er det vigtigste LoL turnering på verdensplan. Alle bemærket LCK dominerede de øvrige regioner, da de begyndte at vinde Worlds mesterskaber. Det gjorde dem den mest succesfulde region i denne turnering. Denne region har seks champion titler i denne konkurrence.

Folk også begyndt at lægge mærke til LCK grund af SKT 1. Ingen blev overrasket, da dette hold vandt Worlds for første gang. Men gør det tre gange gør det til en historie skiftende hold, der altid vil blive husket af både veteraner og rookies i dette spil,.

At succes kom, dels på grund af det færdighedsniveau af LoL vidunderbarn Faker. Han betragtes som den bedste LoL spiller i hele historien. Grunden til det er hans mekanisk evne til at udspille andre mennesker. Vi har set T1 vælte kampe det var ved at miste med mere end 10k guld til forskel.

Micro og makro gameplay var nemt for T1. Denne holdets spillere vidste hvad de skal gøre på alle tidspunkter. Derudover havde de en fantastisk træner. Men T1 var ikke det eneste hold til at vinde verdener mere end én gang. Samsung Galaxy Esports opdele sin virksomhed i to hold i samme liga.

Disse hold var Samsung Galaxy White og Samsung Galaxy Blå. Begge hold vandt verdener, og de gjorde selv det to år i træk. Problemet er, at T1 skiftede træner og faldt dens kvalitet. Samsung Galaxy Esports fik demonteret.

Det repræsenterede et enormt tab i regionen siden andre hold ikke var så god i øjeblikket.

Indpakning Up Hvad er det næste for LCK?

Samsung Galaxy kommer ikke tilbage. De gyldne år, hvor T1, SSB, og SSW vundet alt er forbi. Dog er andre hold nu forbedre deres mekaniske evner og forbedre deres kvalitet. T1 er i bedring efter sin undergang og nu vil verdener.

Damwon Gaming vandt Worlds sidste år. Gen G er et fremragende hold, så godt. Måske LCK dominans æra er endelig overstået, men andre hold har brug for at holde øje med dem, da de langsomt kommer tilbage.