Den værste LCS-sæson i TSM's historie

TSM (Team SoloMid) havde en dårlig præstation i 2022 LCS (League of Legends Championship Series) Spring Split, og det har været omtalt i spilverdenen i et par uger nu. På en måde er TSM i bunden af stillingen efter det hjerteskærende nederlag til GG (Golden Guardians) i uge to, dag to i slutspillet. Uden for Rift har TSM også haft problemer, da deres grundlægger og ejer Reginald er blevet undersøgt for misbrug på arbejdspladsen.

Det ligger i bunden sammen med sine ærkerivaler kaldet CLG (Counter Logic Gaming). Dette er den dårligste LCS-sæson i TSM's historie, og denne organisation har nu gået uden en eneste sejr i de første to uger af en sæson.

I december 2021 sagde TSM, at de ville holde fast i Mingyi Spica Lu og top-laner Heo Seung-hoon i 2022-sæsonen. De er de eneste spillere fra holdopstillingen i 2021, der er blevet bibeholdt.

TSM meddelte, at Edward Tactical Ra er indstillet på at slutte sig til holdet. Han var tidligere attack damage carry-spiller for Team Liquid. Organisationen sagde også, at den hentede to kinesiske spillere (Wei Shenyi Zi-Jie og Zhu Keaiduo Xiong) for at afrunde holdet.

Barnburner og Golden Guardians

Team SoloMid stod over for Golden Guardians på anden dagen af uge to i LCS Spring Split for 2022. Begge hold var på 0-2, og Golden Guardians fik to sejre i træk for at komme på toppen.

Kampen var en ren katten efter musen-kamp, da holdene kæmpede for at vinde. Efter 42 minutters slagsmål knækkede GG TSM nexus. Ingen havde dog forudset, at GG kunne vinde efter det første minut, fordi holdet blev skubbet ind bag TSM's linjer efter at have invaderet fjendens jungle.

Alligevel var begge hold som kampen skred frem tæt på hinanden med hensyn til kills og guldfordel. Alt i alt sikrede GG sig dragon soul. Hver gang TSM gik mod et neutralt kortmål, tog GG en del af basen væk.

Som det sidste slag forsøgte TSM at bryde GG's base op med Elder Dragon, men tabte.

Resumé

LCS begyndte den 5. februar 2022 med TSM head-to-head mod EG (Evil Geniuses), som tog andenpladsen i Lock-in Tournament.

TSM's roster deltog dog ikke i denne turnering på grund af rejserelaterede problemer og visumproblemer.

I åbningskampen for Spring Split vandt EG. TSM havde en undervældende præstation, som fortsatte på den anden dag i den første uge, da man tabte til Dignitas.

Anden uge gav store forhåbninger om, at TSM kunne vinde mod Golden Guardians og FlyQuest. Det skete dog ikke.

På trods af disse fire nederlag (ryg mod ryg) havde TSM nogle lovende øjeblikke i løbet af turneringen. I kampen mod Golden Guardians hentede man mål og lukkede hullet, mens man klarede sig godt i holdkampe.

Toplaneren Huni sagde, at han forventede, at TSM ville kæmpe under Split og komme stærkt tilbage til sommer. Han sagde, at hans hold havde færre timer til at træne og mange sprogbarrierer, men at han var sikker på at klare det. Det kan være svært at spille top uden en god jungler, DuoQ boosting hjælper dig med at vinde din lane med støtte fra en erfaren booster-spiller ved din side.

Konklusion

Selvom TSM ikke klarede sig godt og startede den dårligste LCS-sæson i TSM's historie, håber de at bryde deres taberække i uge tre, når de skal op mod Cloud9 og Immortals.

Meta beskrivelse: Har du hørt rygter om, at dette er den værste LCS-sæson i TSM's historie? Vi har fået en nedfældning, så du kan forstå, hvorfor det er sandt.