Den ultimative guide til VALORANT: 12 tips til at spille som en professionel

Hvis du er træt af at blive domineret i VALORANT, er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi udforske de bedste tips, som begyndere bør følge for at sikre, at de ikke holder deres teammedlemmer bagud.

Lad os komme i gang!

Top 12 tips til begyndere til at forbedre deres VALORANT-spil

Det følgende er de 12 bedste tips, som begyndere bør følge for at forbedre deres spil:

Hold altid en vinkel, når du skubber

Når du skubber på et bestemt sted, er det vigtigt at holde en vinkel i stedet for at skynde dig i blinde. Det vil hjælpe dig med at identificere, hvor fjenderne er, så du kan tackle dem derefter.

Det er risikabelt at skubbe lige på og kan øge dine chancer for at blive elimineret.

Vent på, at andre vælger deres figurer

Hver karakter i VALORANT har særlige færdigheder, og de fleste konkurrencespillere er trygge ved at spille deres yndlingskarakterer.

Hvis du er ny i spillet, er det bedst at lade de andre vælge deres figurer, før du vælger din. På den måde har dit hold en bedre chance for at vinde, og du kan nemt stige i graderne. Det er en win-win-situation for alle.

Øv dig på skydebanen

Jo mere du øver dig på skydebanen i VALORANT, jo bedre bliver du til at eliminere fjenderne.

Selvom Aim Lab er fantastisk til FPS-spillere, er det bedst at øve sig i at skyde i hovedet, så du er mere fortrolig med de forskellige våbentyper, når du spiller konkurrencekampe.

Lad være med at gå med shift, når du kigger rundt om hjørnerne

Ved at trykke på shift, mens du går, kan du undgå at lave lyde og ikke blive opdaget.

Men hvis du går med shift rundt om hjørnet, giver du fjenden tid nok til at skyde, så dit hold får en spiller i undertal.

Lad være med at holde øje

Selvom det er en god måde at skyde på, når en fjende kommer til syne, kan det også forhindre dig i at se, hvad der er omkring dig.

Hvis en fjendtlig spiller lurer bag dig, kan du ikke se det, hvis du kigger gennem kikkertsigtet.

Undgå at blive i samme position efter et dræbende skud

Uanset om du bruger en pistol eller et andet våben til at dræbe en fjende, skal du ændre din position umiddelbart efter skuddet.

Husk, at de andre spillere også kommunikerer med deres holdmedlemmer, ligesom du gør med dine. De deler oplysningerne, når du har skudt, så deres holdmedlemmer ved præcis, hvor du er.

Skift din forsvarsposition

Sørg for at ændre din forsvarsposition og blande det op hver runde. Hvis du bliver i den samme position to gange, vil fjenden vide, hvor du er, og udtænke en strategi til at overrumple dig.

At skifte position hver runde gør det svært for fjenden at forudsige, hvor du er, hvilket gør det sværere for dem at planlægge fremad.

Når vi taler om strategier, spiller kortene en afgørende rolle for, hvilken strategi du skal bruge i løbet af kampen. Tjek vores guide for at udforske de seneste kortændringer i 2023.

Blind affyring er en ting

Når en fjende smider en røgbombe på et almindeligt sted, vil de højst sandsynligt løbe hen mod den for at søge dækning. Det skader ikke at skyde et par gange i røgen, for så får du måske et drab.

Blind skydning er en ting i VALORANT, så vær ikke genert for at trykke på aftrækkeren.

Brug sheriffen til et potentielt headshot-drab

Kraftige pistoler (Sheriff og Vandal) er en god måde at få et potentielt headshot-drab på. Vær ikke bange for at bruge disse våben, hvis du har et godt sigte.

På den anden side, hvis dit sigte ikke er præcist, eller du ikke har meget FPS-erfaring, er det bedst at holde sig til Frenzy eller Ghost til pistolskud, Spectre til halve skud og Phantom til en hel skudrunde.

Spor Omens skygge

Når Omen bruger en ultimate, hører du en unik lyd, så sørg for at have øjnene åbne, så du kan spore hans skygge. Det tager et stykke tid for figuren at materialisere sig, så du kan tage drabet, hvis du jager ham.

Invester i et godt headset

For at spille godt skal du være bevidst om lydene og være meget opmærksom på dem. Du bliver ikke bedre til VALORANT, hvis du ikke investerer i et godt headset.

Vær ikke giftig

At spille VALORANT med andre spillere online er en kontinuerlig læringsproces. Du kan se, hvordan andre spiller, og lære af deres strategier.

Hvis du spiller med tilfældige, skal du undgå at være giftig og være opmærksom på, hvordan de spiller kampen for at hjælpe dig med at blive bedre.

Afsluttende tanker

VALORANT er et meget konkurrencepræget spil, og der er mange strategier og tips, du kan følge for at blive bedre til det. Det kan føles besværligt at investere så meget tid i at spille spillet, men det er anstrengelserne værd.

Hvis du ikke har tid til at grinde, kan du overveje VALORANT boosting services.

Onlinespil kan være spændende. Hvis du er god til spillet, kan du måske få nye venner, lære af dem og dele et par grin i de intense øjeblikke. Det er det, VALORANT handler om!