Den første sæson af Wild Rift Esports er her

I sidste måned Riot Games annonceret den første officielle sæson af vilde Rift Esports under en live stream dedikeret til at fortælle alle de store nyheder og opgraderinger, der League of Legends kommer til at gå igennem denne kommende år. Efter endt sæson nul, besluttede spillets skabere at denne sæson vil funktionen otte regionale konkurrencer, der er beregnet til at filtrere de bedste konkurrenter og teams, der har, hvad det kræver at kvalificere sig til internationale begivenheder og vinde titlen verdensmestre.

Leo Faria, lederen af Wild Rift Esports, meddelte i denne store nyhed i den seneste League of Legends premiere. Denne artikel er ment til at gennemgå alle de meddelelser og konkurrence kalender for resten af 2022. Hold læsning at finde ud af mere om dette.

Regioner involveret

De første konkurrencer består af regionale mesterskaber i alle kontinenter, som begyndte i slutningen af januar og kommer til at fortsætte frem til maj.

De følgende kontinenter og regioner vil være dem, der kommer til at konkurrere i det næste sæt af turneringer for sæsonen en.

 • Nordamerika
 • Latinamerika
 • Brasilien
 • Europa + Mellemøsten + Afrika
 • kinesiske fastland
 • Sydkorea
 • Japan
 • Sydøstasien + Oceanien

  Konkurrence Format

  De regionale konkurrencer er beregnet til talentfulde hold til at bevise, at de har, hvad der er nødvendigt for at kvalificere sig til den vilde Rift IKONER Global mesterskab, som vil blive afholdt i Europa denne sommer.

  Denne sidste mesterskab kommer til at have den mest udfordrende niveau af Gaming nogensinde set i disse typer af turneringer, som er beregnet til at udfordre de bedste spillere i verden for at bevise sig værdige til at vinde titlen Wild Rift verdensmester. < / p>

  Men kun otte hold kommer til at kvalificere sig fra disse regionale turneringer. Andre 16 kan kæmpe for deres plads gennem Play-Ins scenen.

  Riot Games har ikke annonceret nogen officielle priser, men de nævnte en Glorious Tryndamere hud til de ekstraordinære spillere, der afslutter sæsonen ranking guld eller derover.

  Sæson Zero

  Du kan få en lille belønning, hvis du har deltaget i sæsonen nul af disse spil. De spillere, der nåede guld tier og vandt mindst 10 spil kommer til at bliver belønnet med et emblem af deres profil at prale om deres fantastiske gaming færdigheder.

  Men husk på, at rækker vil blive nulstillet, da denne nye sæson starter, men det vil være en "blød rang nulstillet." Ikke desto mindre er spillerne ikke vil være i stand til at bruge den rangeret tilstand for omkring tre eller fire timer under overgangen fra sæson til sæson.

  Bottom Line

  Uanset om du beslutter dig for at deltage i denne sæson eller se dine favorit hold konkurrerer om den store gevinst, er du sikker på at have en masse sjov, mens du gør det.

  Riot Games er ikke til at stoppe overraskende os med vigtige meddelelser, og 2022 er knapt begyndt, så hvis du ønsker at altid være på forkant med hver ny opdatering på denne nye Wild Rift sæson, skal du holde øje med resten af vores side. Du vil ikke fortryde det.

  Tjek vores Wild Rift Øget Services!

More posts