De bedste LCS-spillere nogensinde

LCS består af alle de hold fra Nordamerika, der deltager i de årlige League of Legends World Championships.

Lige siden populariteten af onlinespil begyndte at sprede sig som en steppebrand over hele verden, har Nordamerika produceret nogle virkelig fantastiske talenter.

Derfor er spørgsmål om, hvem der er den bedste spiller, ikke kun svære at besvare, men ender som regel i ophedede diskussioner blandt passionerede fans. Ikke desto mindre blev spørgsmålet sat til afstemning, og resultaterne blev offentliggjort.

Et årti med store præstationer

LCS har nu været i gang i ti år, og for at markere en sådan historisk præstation er spiludviklerne Riot gået sammen med LCS for at hædre nogle af de navne, der har gjort det muligt at komme så langt.

En rundringning af de bedste af de bedste, som det var, blev sat til afstemning, og nogle af spillets mest berømte spillere kom med i opløbet. Online-afstemningen blev afholdt mellem den 14. og 17. august 2022.

Der er ingen overraskelser med hensyn til optagelsen af nogle af de kendte navne. Et eksempel er Jeong "Impact" Eon-young, der udover at være en af de største top laners, der har spillet, også har sølvtøj i sit skab til at bakke det op. Han får følgeskab af Yiliang "Peter" Peng i samme kategori.

Når det kommer til titlen som bedste mid-laner, tilhører den helt sikkert Søren "Bjergsen" Bjerg, hvis bedrifter er legendariske blandt dem, der følger spillet.

Den komplette liste

Den komplette liste indeholdt ikke kun de navne vi nævnte ovenfor, men også nogle andre store spillere, som har opnået så meget for LCS i løbet af de sidste 10 år. I alt ti spillere nåede det endelige snit, og de er:

 • Blaber
 • Doublelift
 • Hai
 • Doublelift
 • Aphromoo
 • Doublelift
 • Xmithie
 • CoreJJ
 • Jensen
 • Impact
 • Bjergsen

Selv om hvert enkelt navn på denne liste helt sikkert fortjener at være med, var det vigtigt at finde en samlet vinder. Den gik til Bjergsen, som blev tæt fulgt af Doublelift som nummer to og Impact på tredjepladsen.

Valg af "GOAT"

Valget af hvem der er den største gennem tiderne er rent subjektivt, især i et så komplekst spil som LoL, hvor selv tilsyneladende små bidrag kan have en massiv indflydelse på de samlede resultater.

I sidste ende var det Bjergsens seks titler og fire MVP-priser, der viste sig at være for gode til at ignorere, især i betragtning af, at hans form aldrig svigtede, selv når han spillede internationalt.

Hvis det ikke var blevet ham, ville Doublelift være gået med sejren i bagagen. Han har formået at samle imponerende 11 titler op i løbet af sin karriere. I den periode er Doublelift dog kun blevet tildelt MVP-prisen én gang, idet Bjergsen regelmæssigt har overgået ham.

Nogle store talenter på LCS-listen

Det vigtigste resultat af dette års afstemning var en pludselig erkendelse af det store talent, der har prydet LCS i løbet af det seneste årti. Med et konkurrenceniveau, der løbende forbedres hvert år, kan man kun spekulere på, hvad det næste årti vil bringe.