De bedste CPU'er og grafiske kort til spil i 2021

Når det kommer til at handle for de bedste CPU'er og grafiske kort til spil i 2021, vil du balancere den ydeevne og funktioner, der tilbydes det budget, du har angivet for disse grafiske kort og CPU'er. Før vi kommer ind i de forskellige produkter, vil vi gerne fremhæve, det er vigtigt, at du forstår et par shoppingtips for at sikre, at du får de bedste ting muligt.

shopping tips:

Når du køber et grafisk kort eller CPU, bør du overveje:

AMD og Intel

Når du vælger CPU'er, kan du ikke tabe med AMD eller Intel. Dette er især tilfældet for AMD, da det gør bedre CPU'er. Ikke desto mindre er forskellen i præstationer mellem Intel og AMD utrolig minimal, især når det kommer til spil. Med det siges, at AMD er kendt for at håndtere opgaver som f.eks. Videoredigering hurtigere, som typisk fra yderligere tråde og kerner.

ur hastighed og kerne nummer

Det er vigtigt at huske, at urhastigheden er vigtigere end kernenummer, når det kommer til spil. Disse højere CPU-urhastigheder giver bedre ydeevne, når det kommer til fælles og enkle opgaver, som spil. På den anden side kan flere kerner hjælpe dig med at fuldføre tidskrævende arbejdsbyrder i et hurtigere tempo.

parringer

Når det kommer til at købe CPU'er og grafiske kort, er det vigtigt, at du ikke parrer en stærk CPU med svage grafiske kort. Hovedårsagen til dette er, at du vil være i modstrid med fordelene fra denne stærke CPU, da disse dårlige grafiske kort ikke forbedrer dens ydeevne.

Vores foretrukne parringer til de bedste CPU'er og grafiske kort til spil i 2021

Med det siges, kan vi nu præsentere dig med vores toppine, der inkorporerer de bedste CPU'er og grafiske kort til spil i 2021.

GTX 1050, 1650, eller RX 570

Når det kommer til at vælge mellem disse forskellige muligheder, anbefaler vi stærkt at gå med den nyere GTX 1650. Årsagen til dette er, at det giver bedre ydeevne og er tilgængelig til en lidt højere pris. Mange kunder vælger denne 1050, fordi du kan spare omkring $ 10 til $ 20, men du vil sandsynligvis fortryde dette. Ikke desto mindre, hvis du er heldig nok til at finde RX 570, bør du helt sikkert købe dette over nogen af ​​de andre muligheder.

de rigtige grafikkort

Med det siges, kan du flytte på valg af dit grafikkort. Vi har to top muligheder, der tilbyder en høj ydeevne uden en endnu højere pris. Her er vores topvalg:

nvidia geforce rtx 3080

Denne NVIDIA GeForce RTX 3080 er udstyret med et boost ur på 1.710 MHz, et base ur på 1.440 MHz, Cuda Cores på 8,704, et hukommelsesklokke på 19 GT / S og mange mere utrolige funktioner. Ikke desto mindre er det bredt godt ønsket for sin utrolige gen-on-gen-ydeevne, mens strålingssporingen ikke er et offer, når du bruger grafikkortet.

amd radeon rx 6800 xt

AMD Radeon RX 6800 XT er udstyret med mange utrolige funktioner, der ligner NVIDIA GeForce RTX 3080, mens de er billigere, hvilket altid er et stort plus. Det er også udstyret med 4K excellence og arbejder for at forbedre din oplevelse, mens spil. Hvad mere kan du bede om, når det kommer til et grafisk kort?