De bedste agenter i Valorant | Lås op for din første karakter

Valorant er blevet et af de bedste FPS-spil i branchen i dag med sit realistiske gameplay og maleriske kort.

Spillet eksploderede på de globale hitlister allerede før lanceringsdatoen, hvilket giver dig en idé om, hvor populært det er nu.

Ud over de ni forskellige kort og skins, som du får i Valorant, er det, der sælger det, de agenter, du kan spille. Du kan vælge fem automatisk oplåste agenter, når du kommer frisk ind i spillet, som er kategoriseret i forskellige spillestile: Duelists, Sentinels, Controller og Initiator.

I denne guide får du en oversigt over hver enkelt agent, og hvilken agent du bør låse op, baseret på din specifikke spillestil.

Dine første fem agenter

Valorant har i øjeblikket en fuld liste med mere end 20 agenter (og flere introduceres med få måneders mellemrum), men kun fem af dem er låst op for nybegyndere:

  • Brimstone (controller)
  • Sage (Sentinel)
  • Phoenix (Duelist)
  • Jett (Duelist)
  • Sova (Initiator)

Det kan være forvirrende at forstå, hvad kategorierne betyder. Du kan dog i sidste ende finde din gameplay-præference ved at prøve hver agent i scener med lav indsats, såsom Spike Rush eller Unrated.

I sidste akt blev der også indført Swiftplay, som giver spillerne mulighed for at nyde en kort 5v5-kamp med lavere indsatser, men med en mere varieret økonomi pr. runde.

Fordeling af agentkategorier

Du kan læse om, hvad hver kategori indebærer under agentudvælgelsesrunden før en kamp, men her er en hurtig oversigt for at genopfriske din hukommelse:

  • Sentinels

Denne stil er bedst for dem, der kan lide at spille passivt. Sentinels er eksperter i at låse steder ned og plante for deres holdkammerater. Hvis dette lyder ideelt for dig, så prøv at spille Sage. Du kan låse op for andre Sentinels som Chamber, Killjoy og Cypher.

  • Duelists

Kan du lide at rushe og tage point for dit hold? Giv duelists en chance, hvis du kan lide at lægge pres på dine modstandere ved at få det første drab. Lås op for de andre duelist-agenter på listen, hvis du kunne lide at spille Jett eller Phoenix.

Reyna er en favorit for mange nye spillere på grund af hendes dominerende personlighed og ret overpowerede evner. På den anden side er Raze, Yoru og Neon også fantastiske valg.

  • Initiators

Denne spillestil er bedst, hvis du kan lide at sætte dit hold op til succes ved at hente information først. Initiatorer som Sova og Kay/O er ret svære at mestre, men den information, de giver, er afgørende i ranglistekampe med høje indsatser.

Du kan også prøve at spille de andre initiatorer på listen, nemlig Fade, Skye, Gekko og Breach.

  • Controllere

Kunne du godt lide at ryge plantestedet med Brimstone i din første kamp som nybegynder? Controllers er pålidelige til at skære kortet op ved omhyggeligt at blokere fjendens udsyn. Tag kontrol over kortet ved at spille andre agenter som Omen, Viper, Harbor eller Astra.

Den bedste controller til at låse op

Omen er en favorit blandt mange gamere på grund af sin generte og misforståede personlighed. Hans Dark Cover (E) er bedst på mindre kort, da evnen har en begrænset rækkevidde.

De andre evner, såsom Shrouded Step (C) og Paranoia (Q), er gode til at forvirre og blænde modstandere.

Til sidst kan du bruge hans ultimative "From the Shadows (X)" til at koble runder ved at teleportere dig til plantepladsen med bomben.

Den bedste Sentinel at låse op for

Den franske agent, Chamber, er stadig en af de mest spillede agenter i Valorant-rosteret. Hans signatur evne, Trademark (C), er uovertruffen til at blokere chokepoints.

På den anden side er Headhunter (Q) et gyldent våben med utrolig ildkraft. Brug Rendezvous (E) og Tour De Force (X) til at hjælpe dine holdkammerater med at plante.

Den bedste initiator at låse op

Kay/O handler kun om sine utilities. Undertrykker og opdager dine modstandere ved at bruge Zero/Point (E). Brug Fragment (C) og Flash/Drive (Q) til at blænde dine fjender, når du skubber. Hans ultimative Null/CMD giver dig mulighed for at genoplive Kay/O og undertrykker alle fjendens evner inden for en stor rækkevidde, når han er i live.

Den bedste duelist at låse op for

Spil aggressivt med Valorants mest dominerende agenter for at øge din rang. Reyna's Devour (Q) lader hende genopbygge tabt helbred ved at forbruge soul orbs.

Alternativt kan du bruge Dismiss (E) på en soul orb for at blive usynlig midlertidigt. Du kan også bruge Leer (C) til at gøre enhver modstander inden for rækkevidde af det lilla øje blind.

Til sidst kan du udstyre hende med hendes ultimative våben, Empress (X), for at gå på frenzy og forsvinde helt efter hvert drab. Hendes sundhedsbar stiger også til et maksimum ved hver afsked.

Konklusion

Hver Valorant-agent har unikke færdigheder og spillestile, der hurtigt kan vende slagets gang. Med sine spændende spiltilstande og innovative strategier kan du dominere spillet med en agent efter eget valg. Behersk din yndlingskarakter, og begynd at vinde konkurrerende kampe i dag!