Caps vinder endnu en LEC-titel og udligner Fakers rekord af indenlandske mesterskaber

I den evigt udviklende esport-verden er få navne blevet så synonyme med succes som Rasmus 'Caps' Winther. Den danske mid-laner har endnu en gang ført G2 Esports til sejr i LEC 2023 Season Finals, hvilket yderligere cementerer hans status som den største vestlige spiller i League of Legends' historie. Med denne sejr har Caps matchet antallet af hjemlige titler, som den legendariske koreanske spiller, Faker, har haft.

En rejse mod storhed

Caps begyndte sin professionelle rejse med Fnatic i 2018, hvor han vandt to mesterskaber. Men det var hans skifte til G2 Esports, der katapulterede ham ind i legendernes rige. Med G2 har han nu vundet otte LEC-titler, hvilket bringer hans samlede antal op på forbløffende ti indenlandske mesterskaber. Denne præstation placerer ham på niveau med Faker, som også har ti indenlandske titler i Koreas LCK.

Finalen i LEC 2023-sæsonen

Finalen var et skue for sig selv. G2 Esports stod over for deres mangeårige rivaler, Fnatic. På trods af modstand fra Fnatic vandt G2 Esports med en 3-1-sejr. Holdets præstation var intet mindre end dominerende, de afsluttede kampene på i gennemsnit 24 minutter og samlede i alt 77 kills i deres tre sejre.

At matche GOAT'en

Mens Caps har matchet Faker i hjemlige titler, er der stadig et hul i deres internationale præstationer. Faker har vundet to Mid-Season Invitational-titler og tre verdensmesterskaber. Caps, på den anden side, har en MSI-titel til sit navn. Men da begge spillere stadig er aktive og under kontrakt indtil 2025, er kapløbet om flere titler langt fra slut.

Vejen frem

Med verdensmesterskabet i 2023 lige om hjørnet har Caps en gylden mulighed for at mindske afstanden mellem ham og Faker yderligere. Som det topseedede hold fra LEC vil G2 Esports springe Play-In-fasen over og gå direkte ind i den nyligt introducerede "Swiss Stage" i turneringen.

Konklusion

Caps' seneste LEC-titel cementerer ikke kun hans arv, men sætter også scenen for en spændende fremtid. Efterhånden som han matcher Fakers hjemlige titelantal, bliver debatten om den største spiller i League of Legends' historie stadig mere spændende. Med verdensmesterskabet som det næste vil alle øjne være rettet mod Caps for at se, om han kan løfte sin arv til endnu større højder.