Boost din placering: Valorant tips til konkurrencepræget spil i 2023

En af de største æresbevisninger er at klatre op i rækkerne i Valorant, i betragtning af at det har etableret sin plads som et af de største FPS-spil i genren i dag. Det er dog ikke det nemmeste i verden, men det hjælper at have en solid tilgang på din side.

Hvad kan du gøre? Det forholder sig sådan, at vi har samlet nogle kortfattede og nyttige oplysninger, der bør tage dig til det næste niveau!

Hvordan fungerer ranglistesystemet?

Lad os starte med at tale om rangeringssystemet et øjeblik. Du finder det kun i Competitive Mode, som du først kan hoppe ind i, når du har konkurreret i 20 runder i Unrated. Der er otte rækker i Valiant, som hver består af tre niveauer. Fra bund til top er disse:

  1. Jern
  2. Bronze
  3. Sølv
  4. Guld
  5. Platin
  6. Diamant
  7. Udødelig
  8. Valorant

Matchmaking vil typisk sætte dig op mod spillere, der er to rækker over eller under dig. At rangere op eller ned handler ikke kun om at vinde kampe, da dine færdigheder og dit aktivitetsniveau blandt andre faktorer også er vigtige.

Sådan klatrer du op ad stigen

Nu hvor du har en bedre idé om, hvordan hele rangordningssystemet fungerer, så lad os tale om nogle af de ting, du kan gøre for at begynde at rykke op.

Hold øje med din præstation

Det er vigtigt at forstå, hvad du kan justere og ændre for at blive bedre, ligesom det er vigtigt at forstå, hvad du gør godt og bør blive ved med at gøre. Mange prøver at være opmærksomme på, hvad de gør under kampene, og det bør man bestemt gøre.

Men du bør også se dine gameplay-optagelser, når kampene er færdige, da du kan være mere opmærksom udefra uden presset fra at forsøge at vinde i nuet. Du vil blive overrasket over, hvor mange dårlige vaner du kan opsamle og adressere på denne måde.

Du kan ikke spille mod alle agenter

Det kan virke som en spændende mulighed at blive den person, der er god til alle agenter, men sandsynligheden for, at det sker, er meget lille. Selvom du ikke ønsker at blive suget ind i at spille en enkelt agent, er det den bedste vej at gå at have en lille gruppe selvforsynende.

Ærligt talt handler meget af Valorants meta om en nuanceret forståelse af dine besværgelser, og hvornår du skal bruge dem. Du bør helt sikkert have en main, som bør være i den rolle, du er mest komfortabel med at spille. At have din næstbedste agent i samme rolle er også godt, med mindst en agent mere i en sekundær rolle.

Arbejd med denne lille undergruppe, og bliv så dygtig, som du kan, til at bruge dem.

Kommunikation er din ven

Du behøver ikke os til at fortælle dig, at Valorant er et holdspil. De mest succesrige spillere er dem, der forstår dette og bruger det til deres fordel. Øv dig på dine callouts, så de bliver så kortfattede og klare som muligt. Hvor skal dine holdkammerater holde øje, og hvornår skal de rotere? Se de professionelle gøre det for at få inspiration!

Vær heller ikke den spiller, der er irriterende at tale med baseret på kampresultater. Husk på, at en sur vinder er lige så slem og måske endda værre end en sur taber.

Lad være med at varme op i Ranked

Vi ved, at du er spændt på at springe ud i det, men tag lige et øjeblik. Hvis du går kold ind i ranked, kan din typiske standard for gameplay lide. Forudsat at du er fysisk opvarmet, så hop ind på skydebanen og få dine bevægelser og dit sigte, hvor de skal være, og tag så din første kamp på dagen. Hvis du taber med det samme, fordi du ikke er i zonen, kan det slå dig ud mentalt og have en forfærdelig sneboldeffekt.

Kan du sigte?

Dette er trods alt et FPS, hvilket betyder, at det at skyde godt er en stor del af processen. Sigtetræning er afgørende og kan opdeles i fire hovedelementer. Der er nøjagtighed, hvor du skal øve dig i at lande headshots, målskift, når du skal bevæge dig hurtigt fra et mål til det næste, forståelse af pistolens rekylmønster og at skyde, mens du strafe'er.

Afsluttende bemærkninger

Boosting er en fantastisk måde at stige i graderne på i Valorant. Men hvis du vil bevare det, skal du være i stand til at fungere godt på et højt niveau. Husk de tips, du fik ovenfor, og husk, at vedholdenhed er lige så vigtig som nogen af dem.