Bjergsen kommer tilbage til mid-lane for holdvæske

Bjergesn er en liga af legender veteranspiller med over ni års erfaring på området. Han har haft en meget vellykket karriere som spiller og træner for alle disse år, men han besluttede for nylig ikke at fortsætte sin vej som en træner, som han ønsker at vende tilbage til at spille denne kommende sæson.

Denne artikel er beregnet til at fremvise alt om hans retur- og karrierefremskrivninger for 2022. Hvis du vil vide mere om dette, skal du være opmærksom på at læse.

Bjergsens store retur

Selv om han tidligere havde spillet med TSM for størstedelen af ​​sin karriere, var han ikke kommet op som medlem af deres team. I stedet skal han spille med holdvæske, hvilket repræsenterer et stort nyt skridt i denne stjernekarriere.

Bjergsen har bevist sit værd med dette nye hold på deres første kamp sammen, da han hævdede ni af holdets 11 dræber af dagen.

Men denne situation har imidlertid taget en massiv vejafgift på TSM, da Bjergsen havde været et af holdets fundament i så mange år, og han havde endda delt ejerskab af det. Ikke desto mindre sluttede hans kontrakt i november sidste november, og siden da har han skabt en ny karrierevej i forskellige horisonter.

For det første overvejede han at forlade sin livslange position i midten, som han ønskede at eksperimentere med et andet perspektiv af spillet.

Ikke desto mindre, hvad endte med at bringe den gnist til sin karriere, forlod ikke sin elskede position i midten, men gjorde det i et andet hold. Denne gang havde holdets væske det utrolige held at have en så talentfuld spiller som ham på deres roster, som har betalt og skubber holdet op i scorerne.

Det var en udfordring at komme tilbage til marken efter pensionering i et år, da mange trænere har en tendens til at tro, at de let kan komme tilbage og være så gode og fleksible som altid, men det er sjældent tilfældet. Bjergsen måtte bevise sig selv, at han havde, hvad der var nødvendigt at vende tilbage til konkurrencedygtig spil, men for at gøre det, måtte han gå gennem intensiv træning på op til 10 timers spil.

Men det var ikke nok for ham. Han endte med at tage en intensiv bootcamp i Korea for at komme tilbage i form, hvor han intensivt ville dedikere sig til læringsfasen og teste sine grænser for at se, om han stadig havde den udholdenhed, der var nødt til at træne som en pro.

bundlinje

Bjergsen er kun et af de utrolige pro-gamere, vi skal se i professionel spil i 2022, og han er tilbage i marken for at bevise for os, hvorfor vi bør holde øje med ham for resten af ​​sin karriere .

Hvis du vil vide mere om Esports News og League of Legends Pro-Gamers, tøv ikke med at tjekke resten af ​​vores side. Nyd at lege sammen med vores premium boosters ved hjælp af vores Duooqueue boosting tjenester !