Bedste Wild Rift Champions

Siden lanceringen af ​​ League of Legends: Wild Rift har dette online multiplayer arena spil været et hit. Det er fem på fem online strategispil, hvor spillere kan holde op fra hele verden. Wild Rifts mål er at som et hold tage på junglen, ødelægge tårnene for at nå det næste niveau, samtidig med at man eliminerer fjendens base. Hvis modstanderne kommer til hovedkvarteret før den anden, taber de.

Selvom spillet er relativt nyt, har det opnået mange spillerenes opmærksomhed, der har demonstreret stor strategi og præcision.

De Top Wild Rift Champions Når det kommer til at spille League of Legends: Wild Rift inkluderer:

braum

Overvejet Warden, Braum er egnet, når du spiller Dragon Lane som støtte. Når man spiller med Braum, kan man forvente at gøre masser af magiske skader, såvel som crowd kontrol. Når du spiller Braum, er det bedst at bruge forsiden af ​​livet, svaghed, loyalitet og pakke en jæger keystone .

spekulerer på, hvilken svaghed kunne være for sådan en tung hitter? Braum har en svaghed mod Soraka, Janna og Sona.

Noget at bemærke er, at Braum betragtes som udfordrende at spille ; Derfor, hvis du har færdighederne, hvorfor ikke overveje Braum?

darius

Darius omtalt som hånden af ​​noxus , betragtes som en juggernaut og er generelt spillet i Baron Lane som en fighter. Darius er en karakter, der medfører høj fysisk skade. Når du spiller Darius, anbefales det at bruge Conqueror, Brutal, Spirit og Hunter Keystone .

Hvis din modstander bruger Akali, Teemo eller OLAF, kan du være i problemer, da disse er Darius tre svagheder.

gragas

Hvis du foretrækker Jungle Lane, skal du overveje at bruge GRAGAS som din League of Legends - Wild Rift Champion. Betragtes som en vanguard, kan Gragas gøre en masse magiske skader og tilbyde Crowd-kontrol.

Når du bruger Gragas, skal du overveje at bruge Electrocute, Svaghed og Hunter Keystone. Skulle du have Gragas på din side, overvej at tilføje Ashe og Malphit som en styrke; Men Lee Sin eller Gragas er hans svaghed.

zed

Spillere, der foretrækker den midterste bane, er mest sandsynligt at vælge League of Legends Assassin Zed. Han gør den mest fysiske skade og tilbyder dygtig mobilitet. Når du spiller med ZED, er de ideelle runer Electrocute, Brutal og Spirit Walker Keystones .

En svaghed til karakter zed er Kennen, Kali og Jax; Imidlertid spiller zed godt med VI og NASUS.

ezreal

En markør i League of Legends, Ezreal er en mester som Braum, spiller godt i Dragon Lane. Han giver blandet skade og god mobilitet. Når du spiller med Ezreal, skal du overveje at bruge Conqueror, Gathering og Manaflow Keystones. Ezreal betragtes som en af ​​de mere pålidelige vilde riftes tegn.

Hvad er en svaghed for denne gyldne champion? Draven, Tristana, og Vayne er modstandere til at være forsigtig med.

Valg af klogt i Wild Rift

I et spil, hvor strategi er afgørende, skal du sørge for at overveje din mester, såvel som deres styrker og svaghed. Der er en grund til, at disse fem mestere er de bedste picks, og det er fordi, på trods af deres mangler er de stadig øverst på deres niveau.