Bedste Wild Rift Champions for Beginners

Wild Rift: Legends League er nu tilgængelig og downloades på mobile enheder globalt. Da spillet ikke har nogen champions eller skind, skal alle spillere begynde fra bunden.

Når du har afsluttet tutorialen, kan spillere vælge mellem de fem nybegyndermuligheder. Fortsæt læsning for at bestemme de forskellige mestere og hvilke faktorer nykommere bør overveje at vælge den rigtige for sig selv.

hvem er de fem mestere?

De fem mestere for begyndere at vælge imellem inkluderer:

  .
 1. jinx - bot lane marksman
 2. blitzcrank - bot lane support
 3. Ahri - Mid Lane Mage
 4. master yi - jungler
 5. Garen - Top Lane

  jinx - bot lane marksman

  JINX er en indtastningsniveau for marksman tegn; Hun er dog ikke så enkel som de andre gruppemuligheder. Marksman Champions afhænger af skader med ranged strejker og færdigheder, men deres defensive og sundhedsstatistik er fattige. Denne mester er et stærkt individ i de yderligere dele af spillet, men Jinx har mange problemer i banen. I banen er hendes færdigheder ikke meget nyttige, og hendes automatiske angreb er fattige uden genstande. Hendes nøglefærdighed gør det muligt for hende at skifte mellem to våben og læring, som skydevåben til at udnytte især scenarier tager tid.

  blitzcrank - bot lane support

  Blitzcrank er en stærk og rimelig nem at lære støttemester, hvilket gør ham til et glimrende valg til nyankomne. Støttepositionen er fleksibel, og forskellige tegn kan spille den, men hver enkelt champion har en unik måde at hjælpe Marksman. Blitzcrank er hjulpet af hans krog, der virker ved at trække modstandere mod ham og sætte dem på et sårbart sted. Mesteren kan tage dem ud og tilbyde sin baneassistent nok mulighed for at håndtere skade.

  Ahri - Mid Lane Mage

  I Wild Rift er Ahri Mid-Lane Starter Champion. Hun er ikke udfordrende at lege med; Men hun kommer med en læringskurve. Hendes automatiske strejker påfører meget minimal skade, så hun afhænger hovedsageligt af hendes dygtighed i kamp. Hendes enkle strategi er at bruge sin charme færdigheder til at gøre modstandere hjælpeløse. Når hun får hendes ultimative, udmærker hun sig på ganking og roaming. Ahri er et must-have for mid-lane hold.

  master yi - jungler

  Master Yi er en nybegynders jungler. Hans færdigheder er enkle at udnytte; Men selve opgaven er udfordrende. Junglers tjener ekspertise og guld ved at ødelægge jungle monstre, mens de også hjælper deres hold ved at ganking forskellige baner. For at være opmærksom på, hvor man skal være på en bestemt periode, kræver junglers fremragende miljøbevidsthed og taktiske færdigheder.

  Spillere, der ønsker at være junglere, bør vælge mester Yi på grund af det faktum, at han er den enkelte nybegyndermester, der er tilgængelig i Wild Rift. Master Yi Gamers bør koncentrere sig om omsorg for junglen frem for ganking, men de må ikke passere en simpel kill.

  Garen - Top Lane

  Garen er mest sandsynligt det ideelle valg til nyankomne. Hans færdigheder er effektive og hurtige, og Garen kan tilpasses. Spillere kan prøve forskellige vare modeller på denne mester for at se, hvilke effekter de modtager, herunder en skade eller tankbygning.

  Garen er en glimrende mulighed for nye spillere, der ikke er sikre på, hvilken karakter der skal vælges. Spillere kan have det sjovt med andre facetter af Wild Rift uden at koncentrere hele deres tid på at mestre deres champion, fordi han ikke tager meget praksis.

  Hvilken champion skal du vælge?