Alt, hvad du behøver at vide om smølferne i League of Legends

I League of Legends findes der et fænomen, der både vækker beundring og vrede: smurfing.

I dette blogindlæg vil vi dykke ned i kompleksiteten af denne kontroversielle praksis og undersøge, hvorfor spillere køber eller bruger smølfekonti, og diskutere årsagerne bag den kærlighed og had, som smølferne skaber.

Så hvad er en smølf?

For dem, der ikke er bekendt med udtrykket, er smurfing, når en erfaren spiller opretter en ny konto for at spille mod mindre dygtige spillere.

Denne nye konto starter fra bunden og placerer den erfarne spiller i kampe mod lavere rangerede eller mindre dygtige modstandere. Udtrykket "smurfing" stammer fra de tidlige dage af onlinespil og er siden blevet bredt anerkendt i liga-fællesskabet.

Hvorfor bruger ligaspillere smurf-konti?

Der er flere grunde til, at ligaspillere opretter eller køber smurf-konti, hvoraf nogle er mere kontroversielle end andre. Her er et par almindelige motiver:

 1. For at øve nye roller eller mestre: Kun nogle folk kan lide at maining én champion. Smurfing giver erfarne spillere mulighed for at afprøve nye roller eller champions uden risiko for at miste deres rang på deres hovedkonto. Denne eksperimentering hjælper dem med at udvide deres færdigheder uden at blive udsat for presset fra spil med høj rang.
 2. For at spille med venner på lavere rangsatser: Nogle spillere opretter smurf-konti for at deltage i spil med deres venner med lavere rang. Dette giver dem mulighed for at spille sammen i et mere afslappet miljø uden at frygte at trække deres venner med ind i mere udfordrende kampe.
 3. For at nyde en følelse af at have opnået noget: For nogle spillere er spændingen ved at vinde kampe og dominere modstandere en vigtig motivation for at smurfe. De kan føle sig fuldbyrdet, når de hurtigt klatrer i rækkerne og overgår mindre erfarne spillere.
 4. For at slippe for lange køer: Spillere med høj rang oplever ofte lange køer på grund af en mindre pulje af lige så dygtige modstandere. Ved at oprette en smurf-konto kan disse spillere hurtigere finde kampe.

Hvor køber spillerne uklassificerede konti?

For spillere, der ønsker at dykke ned i smurfing-verdenen, tilbyder League of Legends smurf-markedet en række forskellige muligheder. I dette afsnit vil vi undersøge, hvor spillere kan købe smurf-konti, de forskellige typer, der er tilgængelige, og priserne forbundet med hver enkelt.

Hvor kan man købe smølfe-konti?

Selv om det er relativt ligetil at oprette en smurf-konto, køber mange spillere pre-levelede konti fra sider som vores for at spare tid og besvær. Der findes forskellige typer af online platforme og hjemmesider, der sælger League of Legends smurf accounts, som f.eks:

 1. Dedikerede LoL-konto markedspladser: Websites som vores fokuserer udelukkende på at sælge League of Legends-konti. De giver ofte garantier som øjeblikkelig levering, sikre transaktioner og en række kontotyper at vælge imellem.
 2. Generelle markedspladser for spilkonti: Disse platforme sælger konti til forskellige spil, herunder League of Legends. De kan tilbyde et bredere udvalg af konti, men mangler måske den specialiserede kundesupport og de garantier, der findes på dedikerede LoL-konto markedspladser.
 3. Onlinefora og fællesskaber: Nogle spillere vælger at købe smurf-konti fra andre spillere via onlinefora eller spilfællesskaber. Mens denne mulighed kan være mere overkommelig, er der en større risiko for svindel eller problemer med at gendanne konti.

Hvad er typerne af LoL Smurf-konti?

Der er flere typer smurf-konti til salg, som passer til forskellige præferencer og budgetter:

 1. Unranked Accounts: Disse konti er levelet til 30, men har endnu ikke deltaget i rankede spil. De tilbyder en frisk start for spillere, der ønsker at kalibrere deres rang, og er ofte det mest populære valg.
 2. Rangordnede konti: Disse konti har en forudbestemt rang (f.eks. sølv, guld eller platin). De appellerer til spillere, der ønsker at springe direkte ind på en bestemt rang uden at skulle slides gennem placeringskampe.
 3. Konti med høj Blue Essence (BE): Nogle konti kommer med en betydelig mængde Blue Essence, hvilket giver spillerne mulighed for hurtigt at låse op for champions, runer og andre genstande i spillet. Disse konti er attraktive for dem, der ønsker at opbygge en varieret championpool eller tilpasse deres spiloplevelse.

Hvor meget koster Smurf-konti?

Prisen på smølfekonti varierer afhængigt af flere faktorer, såsom kontoens rang, antallet af champions eller skins, der er låst op, og mængden af Blue Essence, der er tilgængelig. Her er et groft overslag over, hvad du kan forvente at betale for forskellige typer konti:

 1. Ikke-klassificerede konti: Priserne ligger for det meste mellem 10 og 40 dollars, afhængigt af mængden af BE eller oplåste champions/skins.
 2. Ranked Accounts: Disse konti kan koste mellem 30 og 200 dollars eller mere, afhængigt af rang, ulåste champions/skins og tilgængelig BE.
 3. Konti med høj BE: Priserne for konti med høj BE kan variere betydeligt, fra omkring 20 $ til 50 $ eller mere, afhængigt af BE-beløbet og andre kontofunktioner.

Hvorfor elsker folk LoL Smølferne?

Der er flere grunde til, at nogle spillere sætter pris på smølfer:

 1. Læringsmuligheder: At spille mod eller med en smølf kan give værdifulde læringsoplevelser for mindre erfarne spillere. De kan lære nye strategier, taktikker eller mesterspecifikke tips ved at observere smurfen.
 2. Smølfer på dit hold: Typisk kan det at have en smølf på dit hold øge dine chancer for at vinde, da de ofte har en mere omfattende forståelse af spillets mekanik og strategier.
 3. Smølfer streamere og indholdsskabere: Mange populære streamere og skabere af League of Legends bruger smølfekonti til at skabe underholdende indhold. Seerne nyder at se disse dygtige spillere vise deres evner frem og klatre op i rækkerne.


Hvorfor hader folk smølfer?

På den anden side bliver smølfer ofte kritiseret af følgende grunde:

 1. Unfair kampe: Smølfer kan skabe en uretfærdig spiloplevelse for mindre erfarne spillere, som kan have svært ved at konkurrere mod dem. Dette kan føre til frustration og modløshed, især for nyere spillere.
 2. Giftig adfærd: Ikke alle, men nogle smølfer udviser giftig adfærd, f.eks. ved bevidst at tabe kampe eller ved at håne mindre dygtige modstandere. Denne negativitet kan ødelægge spiloplevelsen for andre og skabe et fjendtligt miljø.
 3. Opblussen af rang: Smølfer kan bidrage til ranginflation ved kunstigt at øge deres venners eller andre spilleres rangering i deres spil. Dette forvrænger spillernes reelle færdighedsniveau og underminerer rangsystemets integritet.


Afsluttende overvejelser

Verdenen af League of Legends-smølfer er kompleks og polariserende, med fortalere og modstandere, der lidenskabeligt forsvarer deres synspunkter. På den ene side kan smølferne give værdifulde læringsoplevelser og underholdning; på den anden side kan de skabe uretfærdige kampe og skabe forgiftning i spillet.

Som spiller er det vigtigt at erkende, at ikke alle smølfer i sig selv er "onde" eller "gode". Hver enkelt smølfekonto er drevet af forskellige motiver, og deres indvirkning på spillet varierer. Det er afgørende at bevare et afbalanceret perspektiv, når man møder smølfer, og at fokusere på at forbedre sit gameplay og sin oplevelse.